Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Τι να φορέσω πάλι;

Τι να φορέσω πάλι αύριο... Κάθε βράδυ σκεφτόμαστε τι να βάλουμε την επόμενη μέρα, για να  είμαστε έτοιμες το επόμενο πρωί, για να μην αγχωθούμε,  μέσα στην

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

My wish list.

"Wish list", η λίστα που μόνο μεγαλώνει και ποτέ δεν μικραίνει! Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που δημιουργώ αυτήν την λίστα πάντα δυσκολεύομαι να διαλέξω ποιο ρούχο αξίζει να μπει σ'αυτήν. Τα "κριτήρια" μου  είναι να είναι κλασικό, διαφορετικό (ως προς τα αξεσουάρ),  καλοφτιαγμένο (ποιότητα), να έχει "κάτι" με το οποίο να  κερδίσει επάξια την  θέση του σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.
Να η "wish list"  αυτής της εβδομάδας του  momwithsneakers! 
MY WISH LIST .

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Ημιμαραθώνιος... μια οικογενειακή υπόθεση.




Τα πέντε τελευταία χρόνια έχω βάλει στην καθημερινότητα μου το τρέξιμο. Τουλάχιστον τέσσερες φορές την εβδομάδα τρέχω πρωι πρωι στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Με την "τσίμπλα" στο μάτι,  όσο και να νυστάζω, φοράω τα αθλητικά μου, ακουστικά, μουσική με τις αγαπημένες μου  λίστες από το Spotify (https://www.spotify.com/gr/) και ξεκινάω.
Το τρέξιμο για μένα είναι ο πρωινός καφές μου, ο Νο1 τρόπος να ξεπερνάω το άγχος της ημέρας που ξεκινάει, ο τρόπος να γεμίζω θετική ενέργεια και δύναμη (http://www.jenny.gr/4-logoi-gia-na-trexete/). Και όλα αυτά έχοντας  παρέα  την θάλασσα,   την παραλία Θεσσαλονίκης. 
Αποστάσεις... ότι μου πει το σώμα μου. Υπάρχουν φορές που αισθάνομαι το σώμα σε τέλεια φόρμα και μπορεί να τρέχω και 6-10 χλμ αλλά υπάρχουν και φόρες που η κούραση σωματική και ψυχολογική κάνουν το σώμα τόσο βαρύ που το να κάνεις 5χλμ είναι κάτι. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με το πόσα χλμ, σε πόσο χρόνο γιατί για μένα το τρέξιμο είναι ο καλύτερος φίλος μου-εμψυχωτής- ψυχολόγος.  Οταν τρέχω αδειάζει το μυαλό μου και το μόνο που σκέφτομαι είναι οι αναπνοές μου.
Και μια μέρα σηκώθηκα  και  αποφάσισα να θέσω ένα στόχο και τι καλύτερο από το  να τρέξω στον Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" που γίνεται κάθε άνοιξη στην πόλη. 
Και έτσι ξεκίνησα.... και παρέσυρα και άλλους σε αυτό, τον σύζυγό μου και τον αδελφό. 
Ξεκίνησα με τα 5 χιλιόμετρα. Πρώτη χρονιά ήταν αν τα καταφέρω, δεύτερη χρονιά να κάνω καλό χρόνο και μετά πήγα στα 10 χιλιόμετρα. Αυτό όμως που πάντα με έκανε περήφανη ήταν ότι έτρεχα το τελευταίο χιλιόμετρο με τον γιο μου.
Έτσι αρχές Σεπτεμβρίου  ένα βράδυ, στη ώρα του παραμυθιού, ανοίχθηκε ο φάκελος "γενέθλια".

"Μαμά θέλω για δώρο να τρέξουμε όλοι μαζί σε ένα Μαραθώνιο! Θέλω να τρέξουμε μαζί, οι τρεις μας, να φτάσουμε στο τέρμα μαζί."
Δεν τον έδωσα ιδιαίτερη σημασία αλλά αυτή η επιθυμία του  γινόταν καθημερινή και έτσι έχοντας μπροστά μας τον  5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (http://www.thessalonikihalfmarathon.org/index.php?lang=el) πήραμε την απόφαση να δηλώσουμε συμμετοχή. Και η χαρά του έγινε μεγαλύτερη όταν έμαθε ότι θα τρέξουν μαζί μας και τα ξαδέλφια του. 
06:20 π.μ την ημέρα του Μαραθώνιου ήταν ξύπνιος  γιατί ήταν η μέρα θα τρέχαμε όλοι μαζί στον Μαραθώνιο. 

Κάποιος είχε ετοιμάσει από το πρωι  (6.30π.μ) τα παπούτσια μας.

Και έτσι 21.15 μμ είμασταν όλοι στη αφετηρία για να ξεκινήσουμε. 
Αν αφήσεις στην άκρη  όλα τα ευτράπελα  που μπορείς να ζήσεις σε μια τέτοια οργάνωση, πάρα πολύ κόσμο (Ανεπανάληπτη γιορτή.) καθυστέρηση στην εκκίνηση (κάποιοι νύσταζαν...), ένας αέρας κρύος (κατάλοιπο η φαρυγγίτιδα που ταλαιπωρεί εδώ και 5 ημέρες), η εμπειρία να τρέξουμε   παρέα και μαζί με τα παιδιά μας ήταν απίστευτη.  Η χαρά τους ότι έτρεχαν με τόσο κόσμο, με τους γονείς τους πλάι πλάι και με όλο  "το πανηγύρι"  μουσική, μπάντες ήταν κάτι το απίστευτο. 
Πραγματικά στον επόμενο μαραθώνιο δηλώστε συμμετοχή μαζί με τα παιδιά σας και τους φίλους σας όσο περισσότεροι είστε τόσο πιο καλά θα περάσετε. 

Και την ωρα που ξεκινάμε για την αφετηρία... δεν έχει υπάρχει τρόπος να πάμε ..
Γι'αυτό αποφασίσαμε
να κάνουμε ένα μικρό ζέσταμα περπατήσαμε 2,5 χλμ μέχρι την αφετηρία.


Στην αφετηρία βρήκαμε μια πολύ καλή παρέα Refugees running team (230 πρόσφυγες έτρεξαν με την υποστήριξη της UNHCR).
Running for a cause. Refugees running team




Η αναμονή μεγάλη και κάποιος πήρε έναν "power nap"





                                             

Τα καταφέραμε!!!

Εφέτος ήταν 3 !

Θέλω να πω ότι και εφέτος τρέξαμε με την   IKEA Running Team  "με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου αναφορικά με το κοινωνικό έργο των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης". 
Ευχαριστούμε και ραντεβού  στις 2 Απριλίου 2017 στον 12ο Διεθνη Μαραθώνιο Αλέξανδρος!(http://www.atgm.gr/index.php/el/)


Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

WEEKLY STREET FASHION REPORT.


Καλημέρα. Όπως κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη οι πιο "ξεχωριστές" εμφανίσεις είναι εδώ. Όμως από αυτήν την εβδομάδα εγκαινιάζουμε κάτι καινούργιο. Κάτω από κάθε φωτογραφία υπάρχει το link στο οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το outfit. 
Κάτι νέο το οποίο ελπίζω να σας αρέσει!



Περισσότερα στο  http://damselindior.com/the-pajama-trend/



christophe_sauvat_ladyaddict_look_converse

Περισσότερα  http://stylelovely.com/ladyaddict/2016/10/boho-blouse-2






















Περισσότερες λεπτομέρειες http://www.eatsleepwear.com/2016/10/17/boss-lady/










Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

All weeks outfits.

Τσαγκαροδευτέρα. Μια ακόμα εβδομάδα αρχίζει και πραγματικά δεν έχω καταλάβει πότε τελείωσε η προηγούμενη, πότε πέρασε το Σαββατοκύριακο... 
Κάποτε η μητέρα μου είχε πει ότι "όσο μεγαλώνεις τόσο ο χρόνος τρέχει". Και είχε απόλυτο δίκαιο. Από την στιγμή που πάτησα τα σαράντα  ο χρόνος τρέχει και δεν καταλαβαίνω πως περνάνε οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες, τα χρόνια. 
Και καθώς ο χρόνος τρέχει τόσο εγώ προσθέτω  νέα ενδιαφέροντα στην ζωή μου και στην ζωή της οικογένειάς μου. Αρα "ηθελέστα και παθέστα"   θα πείτε.  Λοιπόν καλή εβδομάδα!

ALL WEEKS OUTFITS



Tim Coppens dress, €510 / Marni grey sweatshirt, €565 / Totême beige top, €210 / Max Co round top, €160 / Top / Burberry outerwear, €1.105 / Diane Von Furstenberg coat, €455 / MANGO wool blend coat, €180 / Mango coat, €91 / Raey leather skirt, €430 / Raey straight leg jeans, €170 / Étoile Isabel Marant 80s pants, €200 / Slim fit jeans, €35 / Tod's tods shoes, €540 / Isabel Marant black ballet flat, €540 / J.Crew leopard pumps, €345 / Tory Burch ballet shoes, €275 / Converse black and white shoes / Maison Margiela brown purse, €2.130 / Prada tote purse, €1.530 / MaxMara leather tote bag, €820 / Tote purse, €455 / Melissa Joy Manning druzy jewelry, €445 / Gold earrings / Yves Saint Laurent monogrammed glasses, €380 / CÉLINE round frame glasses, €245 / Tom Ford sunglasses, €215 / SWETER Z PÓŁGOLFEM I SUWAKIEM - Zobacz więcej-SWETRY-KOBIETA | ZARA..., €47

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Weekends notes.


http://grounds-for-thought.tumblr.com/post/134156225347




Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

2 days, 4 outfits και άλλα.

Και να η Παρασκευή, ήρθε επιτέλους. Ενα Σαββατοκύριακο με πολλές επιλογές για το τι μπορείς να κάνεις στην πόλη. Αγαπημένες μου εκδηλώσεις, που θα ήθελα να παω, αν μου το επιτρέψει η φαρυγγίτιδα μου, οι ακόλουθες : 
  • Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ  (http://www.teloglion.gr/) μας προσκαλεί να δούμε την προετοιμασία δύο μεγάλων εκθέσεων της νέας σεζόν "Ο Ντελακρουά σκηνοθετεί το '21" "Ο Φιλοποτό δημιουργεί το Πανόραμα της Πολιορκίας του Παρισιού". Οι εκθέσεις θα εγκαινιαστούν απ΄τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.  Τα παρασκήνια των δύο μεγάλων εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν 13, 14 και 16 Οκτωβρίου (10:00-14:00) οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δουν τα τελευταία στάδια των εργασιών που απαιτούνται για την παρουσίαση των εκθέσεων. Περισσότερες πληροφορίες http://www.teloglion.gr/el/node/18195.
  • Το Pill Box  επιστρέφει http://pillbox.gr/000. Το καθιερωμένο ραντεβού με    νέους δημιουργούς επιστρέφει σε έναν νέο χώρο καφέ - μπαρ "Μοb" (πρώην Μόλυβος) το οποίο μεταμορφώνεται σε μια μπουτίκ με πρωτότυπα, χειροποίητα κοσμήματα, είδη αργυροχρυσοχοϊας, ρούχα και αξεσουάρ με up - cyclinng υλικών και υφασμάτων. PLUS  το άνετο καθιστικό/ μουσικό backgroud φθινοπωρινά grooves/  ο καφές, το αλκοόλ, οι νοστιμιές σε "ζεστές" τιμές/οι απρόσμενες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. (15 & 16 Οκτωβρίου 2016, cafe-bar Mob,  Ίωνος Δραγούμη και Παπαδοπούλου 2, 1ος όροφος, πρώην "Μόλυβος") Ωρα: 12:00-24:00)
  • Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς  (http://www.piop.gr/) ξεκινά έναν κύκλο αφηγήσεων λαϊκών παραμυθιών με την παράσταση "Το δέντρο με το τζοβαϊρια" την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (ώρα 12:00) στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς. Η Ανθή Θάνου στην αφήγηση και τον Αλέξανδρο Μακρή στην κιθάρα και το τραγούδι μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά μας  κοντά με την λαϊκή παράδοση. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Επικοινωνήστε   Κυριαζή Ναντίνα  τηλ.6948225061 (ως Παρασκευή 14/10/16 και ώρα 16:00), email KyriaziK@piraeusbank.gr.
Για περισσότερες προτάσεις επισκεφτείτε Parallaximag  και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρείτε που θα σας προκαλέσει την περιέργεια. 
Και φυσικά μαζί με τις προτάσεις εξόδου για το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο του momwithsneakers.blogspot.com σας δίνουμε και ιδέες για το τι θα φορέσετε σε ότι και να κάνετε. Λοιπόν καλά να περάσετε, ότι και να κάνετε πάντα όμως με την κατάλληλη παρέα που σας κάνει χαρούμενους. Γιατί τι θέλουμε  Shiny Happy People, REM

2 days 4 outfits




Golden Goose snap dress, €630 / Dion Lee sleeve blouse, €625 / Totême crew top, €280 / Oversized top / Vetements zipper jacket, €2.875 / Odeeh blue floral jacket, €1.400 / Crochet coat, €45 / Tweed jacket / Velour Pants Elderberry / See by Chloé skirt, €340 / M.i.h Jeans cuff jeans, €250 / Miu Miu black strap sandals, €680 / Common Projects black leather sneaker, €370 / Black pointed toe flat, €30 / Snake print pumps / Yves Saint Laurent shoulder bag purse / Sophie Hulme suede leather handbag, €540 / Stripe tote / Bottega Veneta round cut ring, €250 / Jennifer Fisher mid knuckle ring, €225 / IaM by Ileana Makri blue crystal jewelry, €120 / Callas rhodium earrings / Aztec jewelry / Enamel jewelry / Burberry round cat eye sunglasses, €220 / Ray Ban Vintage eyewear, €90 / Charlotte Tilbury moisturizing lipstick, €24 / Lipstick, €29 / Italian Job Bordeaux Grey

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

WEEKLY STREET FASHION REPORT.

Εμφανίσεις που τραβάνε τα φλας των φωτογράφων σε κάθε fashion show, event κ.ο.κ είναι αυτές που πρωταγωνιστούν σε περιοδικά, sites ... 
Εμφανίσεις που μας χαρίζουν απλόχερα tips, τάσεις που μπορούμε να ακολουθήσουμε και να "απογειώσουμε" την εμφάνιση μας.  


natasha-goldenberg-by-styledumonde-street-style-fashion-photography
http://www.styledumonde.com/2016/10/paris-ss-2017-street-style-natasha-goldenberg-balenciaga/

sofia-sanchez-de-betak-by-styledumonde-street-style-fashion-photography
http://www.styledumonde.com/2016/10/paris-ss-2017-street-style/

gilda-ambrosio-by-styledumonde-street-style-fashion-photography
http://www.styledumonde.com/2016/10/paris-ss-2017-street-style-gilda-ambrosio-balecniaga/
lolita-jacobs-by-styledumonde-street-style-fashion-photography
http://www.styledumonde.com/2016/10/paris-ss-2017-street-style-lolita-jacobs/





giovanna-engelbert-battaglia-by-styledumonde-street-style-fashion-photography
http://www.styledumonde.com/2016/10/paris-ss-2017-street-style-giovanna-engelbert/
mali-koopman-by-styledumonde-street-style-fashion-photography
http://www.styledumonde.com/2016/10/new-york-ss-2017-street-style-mali-koopman/

pfw-paris_fashion_week_ss17-street_style-outfits-collage_vintage-chanel-ellery-25
http://www.collagevintage.com/2016/10/pfw-street-style-v/


pfw-paris_fashion_week_ss17-street_style-outfits-collage_vintage-chanel-ellery-99
http://www.collagevintage.com/2016/10/pfw-street-style-v/


fashion-me-now-zalando-new-in-11
http://www.fashionmenow.co.uk/2016/09/sweater-weather/


vogue-esstreet_style_milan_fashion_week_versace_giamba_armani_400407378_800x
http://frame.bloglovin.com/?post=5170796265&blog=805099&frame_type=none
vogue-esstreet_style_milan_fashion_week_gucci_alberta_ferreti__961350076_800x
http://frame.bloglovin.com/?post=5170796265&blog=805099&frame_type=none

http://coveteur.com/2016/09/30/paris-fashion-week-street-style-spring-2017/#

http://coveteur.com/2016/09/30/paris-fashion-week-street-style-spring-2017/#
http://coveteur.com/2016/09/30/paris-fashion-week-street-style-spring-2017/#
http://coveteur.com/2016/09/30/paris-fashion-week-street-style-spring-2017/#

vogue-es
http://frame.bloglovin.com/?post=5170796265&blog=805099&frame_type=none

bartabac-blog-lfw-top-shop-unique-topshop-hoodie-sweatshirts-miu-miu-london-3
http://frame.bloglovin.com/?post=5180064145&blog=571964&frame_type=none

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

All weeks outfits.

Καλημέρα. Μια ακόμα εβδομάδα ξεκινάει. Ο καιρός αλλάζει, πέφτει η θερμοκρασία, βροχές κλπ υπενθυμίζοντάς μας πρώτον ότι ΝΑΙ έχουμε φθινόπωρο, όσο και αν δεν θέλουμε να το χωνέψουμε, αλλά και  ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την γκαρνταρόμπα μας ή καλύτερα την ντουλάπα μας. 
Αν παραλείψουμε την αλλεργία που έχω σε όλα τα σκοροκτόνα, μυρωδικά κλπ η αλλαγή της καλοκαιρινής ντουλάπας σε χειμερινή είναι η πιο αγαπημένη μου "οικιακή" δουλειά. Έτσι στο ημερολόγιο μου δεσπόζει το project "ντουλάπα", καλύτερα "ντουλάπες" αφού το ξεκαθάρισμα, αλλαγή καλοκαιρινών- χειμερινών κλπ θα γίνει και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. 
Λοιπόν καλή εβδομάδα να έχουμε.
 WEEKS OUTFITS


MaxMara cardigan, €635 / Sweater, €530 / See by Chloé blouse, €490 / T By Alexander Wang oversized top, €330 / Raey loose fit sweater, €315 / M i h Jeans loose fit top, €225 / MANGO pattern tee, €23 / Flight bomber jacket / Gucci brown trousers, €980 / M.i.h Jeans cuff jeans, €250 / Raey cuff jeans, €165 / Skirt, €45 / Slim leg jeans, €34 / Flat, €425 / Adidas white trainers, €92 / Pumps, €27 / Bershka shoes / Alexander mcqueen purse, €890 / Striped tote / Alison Lou white ring, €1.515 / URiBE yellow gold hoop earrings, €130 / Ring / Chan Luu silver plated jewelry, €35 / Yellow gold necklace / Ray Ban ray ban eyewear, €105 / Ray Ban ray ban eyewear, €140 / Oliver Peoples colorful glasses, €340 / Tom Ford etched glasses, €215 / KJOLE STRAIGHT CUT MED FRYNSER - KJOLER-DAME | ZARA Danmark, €40 / Italian Job Bordeaux Grey / Drou Black / ΜΠΛΕΪΖΕΡ OVERSIZED - ΜΠΛΈΙΖΕΡ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ | ZARA ΕΛΛΑΔΑ / Αθλητικό Σόλα Συνδυασμός - Υποδήματα - Bershka Greece

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μία κατοικία στο Ανατολικό Λονδίνο.


Παραπέμποντας  σε  βικτοριανό σπίτι, η εν λόγω κατοικία στο Ανατολικό Λονδίνο αναμειγνύει επιτυχημένα τα ασβεστωμένα τούβλα, τα ξύλινα πατώματα, τα μεγάλα βιομηχανικά παράθυρα με  έπιπλα αντίκες.
Κρυμμένο μυστικό της,  η βεράντα του τελευταίου ορόφου. 

AE2

AE1

AE0

AE3

AE6

AE5

AE4

AE7

AE8

AE9

AE10

AE12

Περισσότερα  http://www.airspacelocations.co.uk/location/7/Kingsland-Road#thumbs-352

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...