Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

MY OUTFIT ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ .

Καλημέρα το ελληνικό καλοκαίρι ήρθε επιτέλους αφού η ζέστη έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας, δεν φυσάει καθόλου  ή αν  φυσάει είναι ζεστός αέρας, το βράδυ κάνει ζέστη. Οι ανεμιστήρες έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πρωί - βράδυ.  
Σε όλα αυτά προσθέτουμε τις καθημερινές μεγάλες ουρές στα ΑΤΜ, τον κόσμο να αποθηκεύει τρόφιμα, φάρμακα κλπ σενάρια  για το τι θα συμβεί είναι οι μόνες συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων, ειδικά των γηραιότερων. Άρθρα για το πως θα  εξηγήσεις στα παιδιά σου αυτό που βιώνουν και πραγματικά δεν καταλαβαίνω τώρα να το πεις αφού τα τελευταία 5 χρόνια η κρίση έχει δείξει το πρόσωπο της, άστεγοι, κοινωνικά παντοπωλεία, κάποιος  από τον κύκλό μας, την παρέα μας να έχει καταστραφεί η δουλειά του, να έχει φύγει στο εξωτερικό κλπ. Σε αγγίζει ή δεν σε είχε αγγίξει η κρίση αυτά τα 5 χρόνια όφειλες να εξηγήσει, μέχρι το σημείο που σου επιτρέπει η ηλικία του παιδιού σου, αυτό που συμβαίνει γενικά. Νομίζω ότι δεν πρέπει να  έχουμε τα παιδιά μας σε ένα προστατευμένο κόσμο, να εξηγήσουμε ότι ο άστεγος δεν είναι κακός άνθρωπος που έχω ακούμε μαμάδες να λένε στα παιδιά τους, να του πούμε γιατί ο φίλος του δεν μπορεί να έρθει στο κινηματογράφο  (είναι άνεργοι οι γονείς του) κλπ και πραγματικά πιστέψτε με όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν και κατανοούν με τον δικό τους τρόπο. Κρίση, τέλος της χώρας μου δεν ξέρω τι θα γίνει.
Και μέσα σε όλα αυτά το σημερινό μου outifit  απλό, χαλαρό και φυσικά δροσερό όλα HM!!! 

MY OUTFIT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...