Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ALL WEEK'S OUTFITS.

Καλημέρα  και καλή εβδομάδα! 
Όσο καιρό  το   momwithsneakers.blogspot.com  "ταξιδεύει" στον πλανήτη blogging (και όχι στον "πλανήτη happy" των αγαπημένων μου  Mikro) κάθε μέρα σας πρότεινα ένα outifit. 
Μετά όμως από πολλή σκέψη και χιλιάδες ιδέες που είτε δημιουργήθηκαν μέσα στο μυαλό και έχουν αποθηκευτεί εκεί, είτε έχουν γραφτεί στο κόκκινο σημειωματάριο μου (στο οποίο μπορείς να βρεις τα πάντα  από συνταγές, στίχους τραγουδιών μέχρι και αποφθέγματα, ιδέες που διάβασα ή άκουσα) θεώρησα σωστό ή πιο δημιουργικό να παρουσιάζω κάθε Δευτέρα το  "ALL WEEK'S OUTFITS" δηλαδή ένα πρόγραμμα - προτάσεις για καθημερινά outfits που  η καθεμιά σας μπορεί να το προσαρμόσει στις καθημερινές ανάγκες της. 
Έτσι δεν θα σας κουράζω με δύο post  κάθε μέρα και σίγουρα θα υπάρχουν και από εμένα, εύχομαι, πιο δημιουργικά, ενδιαφέροντα post με προτάσεις που θα σας ενημερώσουν, εμπνεύσουν! 
Άντε καλή αρχή... και περιμένω την γνώμη σας, τις απόψεις σας για την νέα μορφή που θα παίρνει το momwithsneakers.blogspot.com.   

ALL WEEK'S OUTFIT

2 σχόλια:

Athina Motta είπε...

Καλημέρα! Το τρίτο και το τέταρτο outfit είναι τρεεέλα! Πολύ ωραία η ιδέα σου με τα outfit όλης της εβδομάδας!

momwithsneakers είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...