Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

NEW YORK FASHION WEEK SPRING - SUMMER 2017 Part 1

Όλος ο χώρος της μόδας εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα έχει στρέψει την προσοχή του στην πόλη της Νέας Υόρκης. 

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης (8-9/15-9) έχει  ξεκινήσει και είναι  η πρώτη στάση στην παρουσίαση των κολεξιόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017.   

Οι προτάσεις για το που να μείνεις,  που να φας,  ακομα και που να διασκεδάσεις  σε μια πόλη του μεγέθους της Νέας Υόρκης είναι πολλές και καλύπτουν σχεδόν κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη. 
Το αφιέρωμα του Harper's Bazaar του Σεπτεμβρίου  2016 έχει μια ενδιαφέρουσα κρυφή ατζέντα  που την υπογράφουν άνθρωποι που ξέρουν, όπως η διευθύντρια μόδας του ¨Saks Fifth Avenue¨ Roopal Patel που η πρόταση της για φαγητό  είναι το "Indochine" .  

Indochine.com






















Η  Audrey Gelman, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων, προτείνει μεταξύ άλλων "The Champagne Bar "  στο Plaza!

SESSANTA  google.com

Αποτέλεσμα εικόνας για the champagne bar at the plaza
THE PLAZA, google.com
Και τέλος το περιοδικό, προτείνει για φαγητό το εστιατόριο Sessanta (σχεδιασμένο από τον Martin Brudnizki Design Studio)  με ιταλική κουζίνα  που βρίσκεται στην καρδια του  SΟHΟ και για ποτό  το "The Bar "του ξενοδοχείου Baccarat!
The bar,  Baccarat  hotel
Ακόμα  μας δίνεται επίσης η ευκαιρία να δούμε τα shows live  μέσω Virtual reality (VR). Το κοινό θα έχει την εμπειρία να δει 13 shows (μεταξύ των οποίων Pradal Gurung, Misha Collection κλπ) σε 2D  στο official  NYFW website  και στα website των σχεδιαστών.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εμπειρία μου μέχρι στιγμή με την παρακολούθηση  ενός ολόκληρου show του σχεδιαστή Dan Liu  είναι παρα πολύ καλή.)


Και η εβδομάδα μόδας ξεκίνησε.........
7 Σεπτεμβρίου , Kanye West 's Yeezy show



7 Σεπτεμβρίου Tom Ford show (Diane von Fursterberg, CarineRoitfeld& Julianne Moore)


8 Σεπτεμβρίου Noon by Noor show
Alexa Chung.
FASHION MEDIA AWARDS 
Adriana Lima wore Miu Miu.
9 Σεπτεμβρίου  Harper's Bazaar Party.
Alexa Chung.

Και φυσικά για να μην ξεχνιόμαστε, δεν είναι μόνο party  η εβδομάδα μόδας, αλλά και πολύ μόδα. 
Αυτά που "ανακαλύψω"  μέσα  από site,  instagram, shapshat  και φυσικά μέσα από το official site NYFW.COM θα σας παρουσιάσω με την δική μου "momwithsneakers" ματιά!!!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...