Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Weekend notes!

pinterest.com


Τελικά ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα....Παρασκευή ήδη και πραγματικά δεν κατάλαβα πως πέρασε και αυτή η εβδομάδα χωρίς ουσιαστικά να κάνω τίποτα, από την τεράστια  " TO DO" λίστα   μηνός Σεπτεμβρίου! 
Κοροϊδεύω τον εαυτό μου λέγοντας ότι είμαστε ακόμα σε κατάσταση προσαρμογής και δεν πρέπει να "αγχώνομαι" για την υλοποίηση όλων αυτών που πρέπει να πραγματοποιηθούν μέσα σ'αυτόν τον μήνα.
Μην ξεχνάμε όμως ότι έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, στο οποίο μπορούμε να "αποδράσουμε" κάπου κοντά, να βρεθούμε με φίλους να ένα ποτό,  να πάμε  να δούμε μια ταινία στον κινηματογράφο (τέλεια εποχή για ένα θερινό σινεμά,  να κάτσουμε να χαλαρώσουμε στο σπίτι είτε κάνοντας έναν μαραθώνιο κάποιας σειράς που χάσαμε είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο, καινούργιο ή αυτό που δεν τελειώσαμε στις διακοπές μας, βρίσκοντας σε αυτό λίγη άμμο.... από την παραλία που περάσαμε το καλοκαίρι. 
Πάντως ότι και να κάνετε αυτό το weekend να είναι ευχάριστο, χαλαρό ...να σας θυμίζει λίγο ακόμα τα προηγούμενα στην θάλασσα... 
Μην ξεχάστε να δείτε στην βόλτα σας στο web μερικά ενδιαφέροντα post που διάβασα αυτήν την εβδομάδα. 
Φιλιά χοχοχοχ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...