Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

WEEKEND NOTES

Autumn Weather | Fall Style | Picnic Ideas | Outdoor Food | Al Fresco Dining | Mountain Sunset:
pinterest,com



Πέρασε ακόμα μία εβδομάδα, τόσο γρήγορα...
Μια εβδομάδα πριν χτυπήσει το κουδούνι των σχολείων και όλες μας, μαμάδες, αρχίσαμε να  τρέχουμε... τσάντες, κασετίνες, βιβλία, τετράδια, εξωσχολικά κλπ  
Όμως μια εβδομάδα που το φθινόπωρο  χτύπησε την πόρτα, πιο νωρίς από το συνηθισμένο. Βροχή, πάρα πολύ βροχή, βροχή ενός μήνα σε ένα 24ώρο αφήνοντας πίσω  πολλές καταστροφές άλλα και ανθρώπινες απώλειες.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ να μην ξεχνάμε ότι η εβδομάδα, εδώ στην Θεσσαλονίκη, τελειώνει με την έναρξη της 81ης Διεθνής Έκθεσης που φιλοξενείτε στην πόλη μας. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σημαίνει για μας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, ειδικά στα εγκαίνια, ρυθμίσεις στην κυκλοφορία στο κέντρο και γύρω από τον χώρο που πραγματοποιείται η έκθεση, απαγόρευση παρκαρίσματος σε βασικούς δρόμου (ναι! αν  υπήρχαν  και χώροι πάρκινγκ στην πόλη αυτή) και πορείες, πολλές πορείες.
Πάντως ότι και να κάνετε αυτό το weekend είτε φύγετε μια απόδραση στην εξοχή (ένα ωραίο πικνικ στην φύση όπως η φωτο) είτε αποφασίσετε να μείνετε στο σπίτι για γέμισμα μπαταριών (Δευτέρα χτυπάει το σχολείο) ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω link κάτι ενδιαφέρον θα βρείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...