Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

2 days, 4 outfits και άλλα.

Και να η Παρασκευή, ήρθε επιτέλους. Ενα Σαββατοκύριακο με πολλές επιλογές για το τι μπορείς να κάνεις στην πόλη. Αγαπημένες μου εκδηλώσεις, που θα ήθελα να παω, αν μου το επιτρέψει η φαρυγγίτιδα μου, οι ακόλουθες : 
  • Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ  (http://www.teloglion.gr/) μας προσκαλεί να δούμε την προετοιμασία δύο μεγάλων εκθέσεων της νέας σεζόν "Ο Ντελακρουά σκηνοθετεί το '21" "Ο Φιλοποτό δημιουργεί το Πανόραμα της Πολιορκίας του Παρισιού". Οι εκθέσεις θα εγκαινιαστούν απ΄τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.  Τα παρασκήνια των δύο μεγάλων εκθέσεων θα πραγματοποιηθούν 13, 14 και 16 Οκτωβρίου (10:00-14:00) οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δουν τα τελευταία στάδια των εργασιών που απαιτούνται για την παρουσίαση των εκθέσεων. Περισσότερες πληροφορίες http://www.teloglion.gr/el/node/18195.
  • Το Pill Box  επιστρέφει http://pillbox.gr/000. Το καθιερωμένο ραντεβού με    νέους δημιουργούς επιστρέφει σε έναν νέο χώρο καφέ - μπαρ "Μοb" (πρώην Μόλυβος) το οποίο μεταμορφώνεται σε μια μπουτίκ με πρωτότυπα, χειροποίητα κοσμήματα, είδη αργυροχρυσοχοϊας, ρούχα και αξεσουάρ με up - cyclinng υλικών και υφασμάτων. PLUS  το άνετο καθιστικό/ μουσικό backgroud φθινοπωρινά grooves/  ο καφές, το αλκοόλ, οι νοστιμιές σε "ζεστές" τιμές/οι απρόσμενες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. (15 & 16 Οκτωβρίου 2016, cafe-bar Mob,  Ίωνος Δραγούμη και Παπαδοπούλου 2, 1ος όροφος, πρώην "Μόλυβος") Ωρα: 12:00-24:00)
  • Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς  (http://www.piop.gr/) ξεκινά έναν κύκλο αφηγήσεων λαϊκών παραμυθιών με την παράσταση "Το δέντρο με το τζοβαϊρια" την Κυριακή 16 Οκτωβρίου (ώρα 12:00) στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς. Η Ανθή Θάνου στην αφήγηση και τον Αλέξανδρο Μακρή στην κιθάρα και το τραγούδι μας δίνουν την ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά μας  κοντά με την λαϊκή παράδοση. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Επικοινωνήστε   Κυριαζή Ναντίνα  τηλ.6948225061 (ως Παρασκευή 14/10/16 και ώρα 16:00), email KyriaziK@piraeusbank.gr.
Για περισσότερες προτάσεις επισκεφτείτε Parallaximag  και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρείτε που θα σας προκαλέσει την περιέργεια. 
Και φυσικά μαζί με τις προτάσεις εξόδου για το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο του momwithsneakers.blogspot.com σας δίνουμε και ιδέες για το τι θα φορέσετε σε ότι και να κάνετε. Λοιπόν καλά να περάσετε, ότι και να κάνετε πάντα όμως με την κατάλληλη παρέα που σας κάνει χαρούμενους. Γιατί τι θέλουμε  Shiny Happy People, REM

2 days 4 outfits




Golden Goose snap dress, €630 / Dion Lee sleeve blouse, €625 / Totême crew top, €280 / Oversized top / Vetements zipper jacket, €2.875 / Odeeh blue floral jacket, €1.400 / Crochet coat, €45 / Tweed jacket / Velour Pants Elderberry / See by Chloé skirt, €340 / M.i.h Jeans cuff jeans, €250 / Miu Miu black strap sandals, €680 / Common Projects black leather sneaker, €370 / Black pointed toe flat, €30 / Snake print pumps / Yves Saint Laurent shoulder bag purse / Sophie Hulme suede leather handbag, €540 / Stripe tote / Bottega Veneta round cut ring, €250 / Jennifer Fisher mid knuckle ring, €225 / IaM by Ileana Makri blue crystal jewelry, €120 / Callas rhodium earrings / Aztec jewelry / Enamel jewelry / Burberry round cat eye sunglasses, €220 / Ray Ban Vintage eyewear, €90 / Charlotte Tilbury moisturizing lipstick, €24 / Lipstick, €29 / Italian Job Bordeaux Grey

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...