Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Black Friday και Χριστουγεννιάτικα Bazaar.

Black Friday  και Χριστουγεννιάτικα Bazaar! 

Weekend



Dion lee dress, €2.300 / Joseph intarsia sweater, €700 / Merchant Archive ruffle collar top, €585 / Top, €47 / Isabel Marant double breasted wool coat, €1.645 / Marni jacket / TIBI genuine leather pants, €440 / Valentino strap pumps, €610 / Malone Souliers tassel shoes, €570 / Adidas Originals suede leather shoes, €105 / Loafers moccasin, €47 / Chloé blue satchel handbag, €2.305 / Jimmy Choo multi colored handbag, €1.085 / Alice Olivia party handbag, €470 / Brown tote handbag / Alison Lou oval cut diamond ring, €1.605 / Chloé multi layer necklace, €405 / STELLA McCARTNEY lightweight hoop earrings, €275 / Aurélie Bidermann silver plating jewelry, €210 / Callas spinel earrings / Heart shaped jewelry / Chan Luu swarovski crystal jewellery, €94 / Heart shaped jewelry / Yellow gold jewelry / Illesteva tortoise cat eye glasses, €225 / Ray Ban ray ban sunny, €165 / ΠΑΛΤΟ ΝΤΟΥΜΠΛ ΦΑΣ - ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ | ZARA ΕΛΛΑΔΑ



Black Friday δηλαδη  η  πρώτη  Παρασκευή μετά το Thanksgiving όπου τόσο 
στις ΗΠΑ όσο και στις υπόλοιπες χώρες (πλην της Ελλάδας) που πραγματοποιούνται εκπτώσεις 80%-90% σε καταναλωτικά είδη (ρούχα, ηλεκτρονικές συσκευές κλπ). Σίγουρα όλοι σας θα έχετε κατακλυστεί αυτές τις ημέρες από μηνύματα για εκπτώσεις - προσφορές σχεδόν για τα πάντα.  

Παράλληλα η Black Friday σηματοδοτεί και την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων αγορών μας, οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν και από ένα bazaar, με τα πρώτα να πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα Χριστουγεννιάτικα bazaar  είναι μια συλλογική προσπάθεια για να γνωρίσουμε και να ενημερωθούμε  τόσο για το έργο των  συλλόγων (μέσω δε αυτών να τους βοηθήσουμε οικονομικά για μπορούν να "υπάρχουν",  να είναι δίπλα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται) όσο και για να καλύψουμε τις ανάγκες μας κάνοντας αγορές  δώρων στο πνεύμα των επερχόμενων γιορτών.

Αυτό το Σαββατοκύριακο  μπορούμε να βρούμε :
 1) Αύριο Σάββατο (ξεκινάει όμως από σήμερα) Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Στρατού της Σωτηρίας  στον χώρο τους Μοναστηρίου 12 (25/11 ώρα 10.00-21.00, 26/11 10.00-17.00). Ροφήματα, ιδέες δώρων και ρούχα δεύτερης ευκαιρίας για να ενισχύσουμε τον σκοπό του Στρατού Σωτηρίας.

unnamed

2) Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Ασύλου του Παιδιού. 




3) Το Σάββατο από τις 12.00 εως τις 16.00 στο Διατηρητέο (Ικτίνου 12, 1ος όροφος) , μια παρέα μάζεψε ρούχα για μεγάλους και μικρούς, βιβλία, cd , dvd, επιτραπέζια παιδικά παιχνίδια και κοσμήματα, ελαφριά μεταχειρισμένα, και  τα προσφέρουν σε τιμές από 1 εως 15 ευρώ για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστουν αερόθερμα για τον καταυλισμό των Διαβατών. Αν έχετε κιόλας κάποιο αερόθερμο που δεν χρειάζεστε ή και τρόφιμα μακράς διάρκεια είναι καλοδεχούμενα από τους διοργανωτές.
4) Ο σύνδεσμος Προώθησης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και φίλων των Ατόμων με Μεσογειακή Αναιμία  "Πηγή Ζωής" σας προσκαλεί στο ολοήμερο Χριστογεννιάτικο Βazaar στην αίθουσα δράσεων της ΧΑΝΘ. 
unnamed (1)
Και μην ξεχνάτε ότι σήμερα 25 Νοεμβρίου είναι Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.  Στις 17 Δεκεμβρίου 1999 ανακήρυξε αυτήν την ημέρα ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών με σκοπό να αναδείξει αυτό το σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση.
Λοιπόν μια βόλτα του Σαββατοκύριακου μπορεί να γίνει και σε  ένα Χριστουγεννιάτικο bazaar, γιατί όσο κλισέ και αν ακούγεται, η παρουσία, το ενδιαφέρον και οι αγορές βοηθούν συλλόγους και συνανθρώπους που μας έχουν και τους έχουμε ανάγκη. Καλό Σαββατοκύριακο!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...