Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τι διάβασα αυτήν την εβδομάδα;

PHOTOGRAPHY:  CALVIN AUGUST LOM & LYN SLATER
LYN SLATER

Διαβάζοντας  για την 63χρονη fashion blogger ή "influencer" (άνθρωπος επιρροής), όρος που ίδια προτιμά να αυτοαποκαλείται, και διαβάζοντας το blog της (accidentalicon.com) κατάλαβα ότι η μόδα δεν έχει  στερεότυπα. 
Δεν μπορεί κάποιος να σου υπαγορεύσει πως να ντυθείς! 
Μπορεί όμως να σου δώσει έναν οδηγό, ένα μπούσουλα. 
Τα ρούχα, το στυλ, είσαι εσύ! 
Το στυλ εκφράζει τα πιστεύω σου, τον τρόπο ζωή σου, τι αισθάνεσαι, ποια είσαι. 
Όπως έχει πει η Coco Chanel "Η μόδα δεν είναι μόνο τα ρούχα. Η μόδα είναι στον ουρανό, στο δρόμο, έχει να κάνει με τις ιδέες, τον τρόπο που ζούμε και το τι συμβαίνει". 
Νομίζω ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε την μόδα. Μας "οδηγεί" δίνοντας μας τις τάσεις κάθε εποχής και εκεί επάνω πρέπει να "χτίζουμε"  την ντουλάπα μας, να διαμορφώνουμε  το στυλ μας. Τελικά, μήπως δεν είναι τόσο ωραία η εικόνα πανομοιότυπων γυναικών στον δρόμο, σε ένα bar κλπ.
Eκτος από το προαναφερθέν άρθρο, διάβασα και άλλα ενδιαφέροντα θέματα, όπως, "πέντε τρόποι για να ηρεμήσουμε" (απαραίτητοι για αυτά που αντιμετωπίζουμε μετά την κακοκαιρία), "τα μυστικά νεότητας των Γαλλίδων" κλπ. Αναλυτικότερα, λοιπόν :


Καλό διάβασμα!
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...