Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Smell like...

"Smells like..." η συνέχεια είναι δική σας. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
μύρισε, επίσημα, για μένα καλοκαίρι. Το πρώτο μπάνιο, το ξυπόλητο περπάτημα στο γκαζόν, η χαλαρή εμφάνιση (μαγιό από το πρωί μέχρι το βράδυ)...
Όλα αυτά που  για μένα σημαίνουν καλοκαίρι ξεκίνησαν επίσημα αυτό το τριήμερο.
Όμως όσο και να θέλεις να είσαι χαλαρή (είναι πια απαίτηση από τον εαυτό μου κάθε Σαββατοκύριακο να ζούμε σε mood ηρεμίας, χαλάρωσης...) τα γεγονότα που γίνονται γύρω μας δεν μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητη. 
Μάντσεστερ, Λονδίνο...τρομοκρατικά χτυπήματα και το μυαλό μας ταυτόχρονα πηγαίνει σε δικά μας άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. 
Αγωνία ότι είναι καλά, αλλά και σκέψεις...
Σκέψεις και συναισθήματα που είναι τόσο αντίθετα μεταξύ τους. Φόβος, ψυχραιμία, λύπη, ηρωισμός... 
Όσο και να θέλεις να χαλαρώσεις, για να αντιμετωπίσεις και εσύ τα χιλιάδες προβλήματα που είναι εκεί σε περιμένουν, δεν γίνεται να προσπεράσεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου τώρα!
Μπορεί η "εργάσιμη" εβδομάδα να ξεκινάει από τη Τρίτη, μπορεί το μυαλό μου να σκέφτεται την Παρασκευή για την επόμενη απόδραση στο μικρό κρησφύγετο της οικογένειας μας δεν μπορείς όμως να βγάλεις από το μυαλό σου όλα αυτά τα βία γεγονότα που συμβαίνουν στο κόσμο. 
Λοιπόν να θυμόμαστε ότι το να συνεχίζεις να ζεις την καθημερινότητα δείχνοντας και εμπράκτως ότι δεν φοβάσαι και δεν θ΄αλλάξει η ζωή σου (πάντα συμπάσχοντας νοερά τόσο για τα θύματα όσο και για τις οικογένειές τους)  
 Καλή επάνοδο στη δουλειά...με αισιοδοξία και εφεξής γεμάτη με περισσότερες ευχάριστες ειδήσεις!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...