Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Περι τριχών....


Περί τριχών...θα μιλήσουμε αυτήν την φορά. Ο λόγος;  

Μα φυσικά οι τάσεις που παρουσιάστηκαν στα fashion shows  Φθινόπωρο -Χειμώνας 2017-2018.  

Δεν γνωρίζω αν ανήκετε στις γυναίκες που "ξεσπάτε" στα μαλλιά σας όταν δεν είστε καλά ψυχολογικά ή ανήκετε σ'αυτές που το μόνο ακραίο στο στυλ σας...είναι τα μαλλιά σας! 
Η φετινή σεζόν μας προτείνει  κλασσικά στυλ όπως τα ponytales, κοντά στον αυχένα, με μόνο αξεσουάρ  το "black ribbon" (επιστροφή στα παιδικά σχολικά μας χρόνια). 
Ακόμα μας προτρέπει να αφήσουμε  τα μακριά μαλλιά μας, χωρίς κανένα ίχνος hairstyle...φυσικά,  ελεύθερο χτένισμα με κίνηση.
Επίσης το φετινό καρέ φτάνει στους λοβούς των αυτιών ενώ για τις πιο τολμηρές ανταύγειες ή και αλλαγή όλου του χρώματος των μαλλιών σας σε αποχρώσεις με την παλέτα να "παίζει" μεταξύ του κίτρινου "καναρινί", του  μπλε "ηλεκτρίκ"  αλλά και φουξ-ροζ! 
Και τέλος όγκος...μαλλιά με όγκο στις ρίζες, συνδεδεμένο με την Amy Whinehouse. 
πηγές jenny.gr  bovary.gr
Ότι και να διαλέξετε, είτε  μείνετε πιστές στο hairstyle που κάνετε τα τελευταία χρόνια είτε κάνοντας μιας αλλαγή σ'αυτό,  καλό θα ήταν να θυμάστε ότι που και που το να αλλάζουμε τα μαλλιά μας, ανανεωνόμαστε τόσο  εσωτερικά όσο και εξωτερικά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...