Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Unplug...ήρθε το Σαββατοκύριακο!

Weekend Day-Night
Unplug...


Unplug...ήρθε το Σαββατοκύριακο! 

Unplug από τη δουλειά, τα καθημερινά προβλήματα και γενικώς από όλα αυτά που σου προκαλούν  "άγχος" όλη την εβδομάδα. 

Ξεκούραση, βόλτες, παιχνίδι, διάβασμα, ταινίες-σειρές κλπ, ότι δεν μπορώ να κάνω όλη την εβδομάδα προσπαθώ να "χωρέσω" σε κάθε Σαββατοκύριακο. 
Μεγαλώνοντας  ανακαλύπτω πόσο σημαντικό είναι να κάνεις πράγματα για σένα και την οικογένειά σου, πράγματα που ήθελες να κάνεις και δεν τα έκανες γιατί έβαζες τους γύρω σου πρώτους και ξεχνούσες τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες!
Προσωπικά, μέσα σ'αυτά που κάνω κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι να διαβάζω ότι   άρθρα, post κλπ που έχω μαζέψει όλη την εβδομάδα,  καθώς περιμένω στην ουρά κάποιας υπηρεσίας, στη στάση του λεωφορείο ή κατά τη διαδρομή προς -από το σπίτι στη δουλειά κλπ.  
Κάθομαι στο γραφείο μου μπροστά στον Η/Υ και τα διαβάζω παρέα μια κούπα καφέ απολαμβάνοντας έτσι την   πιο unplug στιγμή της εβδομάδας και έτσι μαθαίνω, γελάω αλλά και ταξιδεύω σε μέρη που εύχομαι κάποια στιγμή να επισκεφτώ!
Τα καλύτερα αυτής της εβδομάδας που πέρασε:
-  Δραστηριότητες που μπορείς κάνεις αυτόν τον χειμώνα.
-Tips από την Kat του With love from Kat για το πως μπορείς να  ταξιδέψεις μόνος-η σου  
-Και σε συνέχεια του προηγούμενου post Travel essentials από το The everygirl.
-Η αγαπημένη μου deco τάση που πρόκειται να κυριαρχήσει αυτόν το χειμώνα wabi-sabi ή αλλιώς απενοχοποίηση της ακαταστασίας του σπιτιού!
- 2017 και η Ελλάδα είναι τελευταία  στην ισότητα των δύο φύλων  σύμφωνα με τον Δείκτη Ισότητα των Φύλων που δημοσιεύτηκε από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο, ενώ και η πρόοδος που σημειώνεται στην ΕΕ είναι  με πολύ αργούς ρυθμούς.
- To inmyc.gr μας προτρέπει να "παίξουμε" με το χαρτί ταπετσαρίας. Πως; Σουλουπώνοντας μια συρταριέρα γραφείου.

Καλά Σαββατοκύριακο και μην ξεχάσετε...ΤΟ UNPLUG!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...