Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

2018...καλώς ήρθες!


2018...καλώς ήρθες! Μια νέα χρονιά είναι μπροστά μας, γεμάτη στόχους και προσδοκίες. 
Κάθε χρονιά  ξεκινούσε παρέα με μια κόλλα χαρτί και γράφοντας του στόχους της χρονιάς... 
Στόχοι μικροί ή μεγάλοι αλλά και αυτούς που θέσαμε στα παιδικά μας χρόνια ή "δημιουργήθηκαν" μετά από την επίτευξη κάποιων! 
Η  αλήθεια είναι ότι κάθε άτομο οφείλει να έχει στη ζωή του στόχους...μιας και  είναι η κινητήριος δύναμη  που  χρειάζεται ο καθένας μας για να κυνηγήσει, να δημιουργήσει, να φτιάξει τη ζωή του, να την προχωρήσει ένα βήμα  μπροστά! 
Υπάρχουν όμως φορές που οι συνθήκες δεν μας αφήνουν να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας! Απογοητευόμαστε, στεναχωριόμαστε...και είναι λάθος. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας φέρει κάθε χρονιά, τι μας επιφυλάσσει...
Κοιτάζοντας πίσω στο 2017, βλέπω μια χρονιά με τα πάνω και τα κάτω της, με καταστάσεις, προβλήματα, που δεν τα είχα υπολογίσει αλλά  πάντα "under control". Και εκεί στο τέλος του ετήσιου ταξιδιού μου, ανακαλύπτω ότι έχουν επιτευχθεί  στόχοι που δεν ήταν γραμμένοι στο χαρτί μου αλλά η ζωή με οδήγησε να θέσω νέους. 
Γιαυτό αποφάσισα αυτήν την χρονιά να μην  γράψω τους στόχους. Δεν χρειάζεται γιατί ζούνε μέσα στη καρδιά μου και πιστεύω σ'αυτούς! Δεν  χρειάζομαι κανένα χαρτί να μου τους θυμίζει!  

Καλωσόρισες 2018 με υγεία και ευτυχία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...