Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Σαββατοκύριακο, ιδέες, προτάσεις ....



Χαίρεται αγαπημένοι φίλοι μου! Εύχομαι η εβδομάδα που πέρασε να ήταν ήρεμη, χωρίς
προβλήματα!  Όντας αντιμέτωπη με μια "περίεργη" περίοδο που περνάω το Σαββατοκύριακο είναι πραγματικά μια ανάσα...Μικροδουλειές στο σπίτι, "οικογενειακά" μαγειρέματα, επιτραπέζια παιχνίδια, βόλτες, διάβασμα. 
Με άλλα λόγια, το Σαββατοκύριακο αυτό, θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια να χαλαρώσω ..... μιας και έχω να αντιμετωπίσω  μια "δύσκολη" εβδομάδα! 
Ελπίζω να έχετε το Σαββατοκύριακο που σχεδιάσετε  και να απολαύσετε τα "ενδιαφέροντα" που βρήκα στο αγαπημένο διαδίκτυο αυτήν την εβδομάδα αλλά και τι μπορείτε να κάνετε "οικογενειακώς" και όχι στη πόλη μας.

- Πρώτη στάση  στο αγαπημένο μου  A Cup of Jo . Η δημοσιογράφος και τώρα full time blogger  Joanna Gossard,   μια από τις πρώτες "mom's  bllogers" αποφάσισε το "χόμπι" που είχε τα Σαββατοκύριακα να το κάνει κύριο επάγγελμα. Στο  A Cup of Jo  θα βρεις ότι σκέφτεται, προβληματίζεται μια σύγχρονη "μαμά"/
- Συνεχίζουμε με ένα διαφορετικό μαγαζί - concept   Roman and Williams Guild, New York, πραγματικά το λάτρεψα!
- Τα ταξίδια τα αγαπώ...πιστεύω ότι τα ταξίδια ανοίγουν το μυαλό, σε εξελίσσουν σαν άνθρωπο και γιαυτό δείτε  "35 Top προορισμού για 2018 "  σύμφωνα με το Architectural Digest
- Ανακαλύψτε  τις τάσεις  των εσωτερικών φυτών για το 2018.
- Αυτοί είναι  οι "8 εύκολοι τρόποι" για να ζήσετε Hygge στο σπίτι σας 
- Συμβουλές  από τους ειδικούς για να βγάλουμε  μια  " τέλεια selfie φωτογραφία".

Πως μπορείτε να περάσετε το Σαββατοκύριακο στη πόλη μας; 
Coffee and blues! μας προσκαλεί Toms Flagship Thessaloniki μας προσκαλεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τις 12:00 εως τις 17.00   να περάσουμε από το κατάστημα, να δοκιμάσετε και απολαύσετε  τη συγκεκριμένη ημέρα δωρεάν καφέ Filter Colombia για να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, προσφέροντάς καθαρό νερό για μια ημέρα. One for One! (Μusic makes the difference D.J Georgia P.)
-Κυριακάτικα Πρωινά στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης   Το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης προσκαλεί παιδιά ηλικίας 4 εως 12 ετών για να παρακολουθήσουν στους χώρους του εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα διάρκειας δύο ωρών. Ποικιλία θεμάτων καθώς και η προσαρμοστικότητα των προγραμμάτων σε ότι αφορά την ηλικιακή κατηγορία που απευθύνεται, λαμβάνονται τα παιδιά ερεθίσματα παρμένα από τη τέχνη, ποίηση, θέατρο, φυσική, τεχνολογία, αθλητισμό, ιστορία κλπ με κόστος το ποσό 3 ευρώ για κάθε παιδί που θα συμμετάσχει σε αυτά. 

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!
,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...