Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Weekend SALATA!

How to create the best salad ever and thoughts on food photography The Little Plantation Blog
pinterest

"Weekend SALATA" ...πως σας φαίνεται; 
Αυτόν τον τίτλο σκέφτηκα για το εβδομαδιαίο post της Παρασκευής. 
Ο λόγος;  Πολλά διαφορετικά θέματα μαζί ...χμχμ μου θυμίζει λίγο  "σαλάτα"! 
Δηλαδή...τι μπορούμε να φορέσουμε  το Σαββατοκύριακο, διάφορα άρθρα που μπορούν  να διαβαστούν σε κάτι λιγότερο από  5 λεπτά (περίπου),  προτάσεις για διασκέδαση  στη πόλη, σκέψεις, απόψεις κλπ 
Ένα πολύχρωμο post  με "ευεργετικές επιδράσεις" όπως προσφέρει στον οργανισμό μας  μια σαλάτα, που αντί για θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες μας  χαρίζει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.
Έτοιμες;  Ξεκινάμε.....

Τι να φορέσω το Σαββατοκύριακο; 
Weekend
Polyvore



Πέντε λεπτά διάβασμα! 


- Σας προετοιμάζουμε, αν και Παρασκευή, για να κάνετε τη Δευτέρα σας καλύτερη!!
- DIY μια γιρλάντα macaron, μια ωραία ιδέα για τη διακόσμηση ενός "κοριτσίστικου" πάρτυ.
- Παπούτσια...αγαπημένα μας παπούτσια. Δείτε 7 τρόπους να οργανώσετε τα παπούτσια σας.
- Φάκελος  "Ξεσκόνισμα". Δεν ξέρω για εσάς αλλά για μένα δεν είναι και το καλύτερο μου, από τις δουλειές του σπιτιού (κρύβομαι πίσω από την αλλεργία στην "οικιακή σκόνη"). Και έρχεται MAKELife  για να μάθουμε 7 tips που θα κάνουν το ξεσκόνισμα του σπιτιού τόσο εύκολο.
7 Επιβλαβείς συμπεριφορές γονέων  που "κρατούν" τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ηγέτες.
Τα 5 κλειδιά για  να δουλείες λιγότερο αλλά εξυπνότερα!
Οδηγός  για να γίνεις ευγενικότερη με τον εαυτό σου!


Προτάσεις....τι μπορείς να κάνεις το Σαββατοκύριακο; 



Ρετρό πάρτι "Μεγάλος Γκάτσμπι" στο Τελλόγλειο.


Το Τελλόγλειο Ίδρυμα ζωντανεύει την εποχή του "Μεγάλου Γκάτσμπι" του τσάρλεστον, της τζαζ και του σοιυίνγκ σε ένα ρετρό αποκριάτικο πάρτι, που θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19.00μμ με την ομάδα Jitterbugs skg Σκοπός την βραδιάς είναι να δώσει την ευκαιρία στο κοινό να ταξιδέψει στα τέλη του '20 και τις αρχές του '30, να ακούσει μουσική, να χορέψει και να διασκεδάσει. Θα υπάρχει μουσική από Dj set για social χορό, performances από τα μέλη της ομάδας και social dance. Στην αρχή του πάρτι θα γίνει δωρεάν μάθημα χορού σουινγκ/τσάρλεστον. Λόγω του αποκριάτικου κλίματος οι συμμετέχοντες μπορούν να εμφανιστούν με κουστούμια εποχής. 
Τιμή εισόδου:5 ευρώ. Πληροφορίες:2310247111


Φωτογραφία του χρήστη Εκδηλώσεις για παιδιά στη Θεσσαλονίκη.

 To   Αποκριάτικο Πάρτι για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ  αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.00-15.00μμ    στο Ξενοδοχείο PORTO PALACE (αίθουσα Grand Pietra). 
Πάρτι - brunch για όλη την οικογένεια. φορέστε τις μαγικές σας στολές και ετοιμαστείτε για το πιο κεφάτο αποκριάτικο ξεφάντωμα!!! Προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας από την  ΕΛΕΠΑΠ τηλ.2310318218 
Φέτος τις Αποκριές  "δώστε αγάπη στα γενναία παιδιά, στηρίξτε τα βήματα ζωής της ΕΛΕΠΑΠ "



Φωτογραφία του χρήστη TOMS.

Family Day with Nannuka  Την  Κυριακή 11  Φεβρουαρίου 2018 στις 11.00-15.00μμ   οι παιδαγωγοι της NannukaGreece έρχονται στο  Toms Flagship Thessaloniki για  ένα ακόμη καλλιτεχνικό workshop που θα τρελάνει στους μικρούς. Φαντασία και χρώματα, μοναδικές κατασκευές με θέμα τις Αποκριές. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών. 

ΚΑΛΟ WEEKEND!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...