Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Weekend Salata.

Δεν γνωρίζω πόσο εύκολα επανήλθατε  στη καθημερινότητά σας μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αλλά  έχω την αίσθηση ότι η εβδομάδα αυτή κινήθηκε σε  χαμηλούς τόνους. 

Πιστεύω ότι  αυτά τα "μικρά διαλείμματα"   των τριήμερων μας προσφέρουν μια μικρή "όαση" στο μυαλό...στη ψυχή. Είναι τόσο όσο χρειάζεται να αδειάσεις - απομακρύνεις όλα αυτά τα αρνητικά που έχει μέσα σου και γεννήθηκαν  από την "πίεση" που οι περισσότεροι μας δεχόμαστε καθημερινά!

Τι να φορέσω το Σαββατοκύριακο; 

Οι ενδυματολογικές προτάσεις του Weekend Salata  αυτήν την εβδομάδα έχουν πρωταγωνιστές  δύο πανωφόρια της IRO.  Το κλασσικό μάλλινο καμηλό που "ανεβάζει" ένα απλό πρωινό outfit και το multicolor παλτό που είτε φωτίζει  ένα μουντό outfit  είτε προσθέτει μια πινελιά σε ένα αστραφτερό outfit.

WEEKEND
WEEKEND by momwithsneakers featuring a red top

Πέντε λεπτά διάβασμα!

-Τα γιατροσόφια  της γιαγιάς πάντα πιάνουν!

- Πως να "ξεκαθαρίσετε" την βιβλιοθήκη σας;

7 chic διακοσμητικές ιδέες  από το σκανδιναβικό στυλ!

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ  τα οφέλη του και diy μάσκα προσώπου.

Να συζητάμε με τα παιδιά μας είναι δείγμα πολιτισμού και δημοκρατίας, ένα άρθρο του  Ψυχολόγου-Οικογενειακού Συμβούλου Γιάννη Ξηνταρά στο mommyjammi.gr.



Προτάσεις....τι μπορείς να κάνεις το Σαββατοκύριακο;

  

Φωτογραφία του χρήστη THESSBRUNCH.

To THESSBRUNCH σας προσκαλεί στο Τhe Μet Ηotel  όπου φιλοξενεί και πάλι το thessbrunch   σε μια αξέχαστη εμπειρία πέντε αισθήσεων!Με ανανεωμένο μενού, ελληνικές και διεθνείς γεύσεις, μουσική και πολλές εκπλήξεις, σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 25/02  (12.30-16.30)  RSV: 2310 017000

-Και συνεχίζουμε με  κινηματογράφο!  Νέα ταινία, για μικρούς και μεγάλους, "Τάντ  ο χαμένος εξερευνητής, Το μυστικό του Βασιλιά Μίδα"  




Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...