Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Weekend Salata.

Αποτέλεσμα εικόνας για παγκοσμια ημερα υπνου

 "Παρασκευή" και είμαστε πάλι εδώ... 

Η περίοδος που διανύουμε μάλλον δεν είναι η καλύτερη της ζωής μου. Μπορεί από τη φύση μου να είμαι άνθρωπος που πάντα  έβλεπα και βλέπω τα θετικά στοιχεία κάθε προβλήματος και προχωρώ...
Όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές, που η κούραση είναι τόσο μεγάλη που σε τραβάει πίσω από τις καθημερινές υποχρεώσεις σου, από τους αγαπημένους σου, δημιουργεί ψυχοσωματικά συμπτώματα και σε φθείρει τελικά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά! 
Και εκεί ανακαλύπτω ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου!  Ένας στους τρεις ενήλικους έχει κάποια διαταραχή ύπνου και γιαυτό τον λόγο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αναγνωρίζοντας τις διαστάσεις του προβλήματος, όρισε την τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου. Στόχος της είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία του ύπνου για την υγεία μας καθώς και για τις συνέπειες της αϋπνίας. 
Λοιπόν ξεκινάμε; 

Τι να φορέσω το Σαββατοκύριακο; 

Weekend SALATA


Πέντε λεπτά διάβασμα!

- Η The Foodie corner μας προτείνει μια σαρακοστιανό "μπωλ" . 
- Μια ωραία ιδέα για διαφορετικά πασχαλινά  αυγά ...δοκιμάστε την.
-Στο Amamelis Essential Oils & Botanicals μαθαίνουμε τα πάντα για τον αγαπημένο μας βασιλικό.
- "Στον εαυτό σου να είσαι αληθινός "  δηλώνει η Rita Wilson  στη συνέντευξη της στο  Thrive Global.
15 μυστικά -κόλπα  ανθρώπων με καταπληκτική μνήμη .


Προτάσεις....τι μπορείς να κάνεις το Σαββατοκύριακο;Φωτογραφία του χρήστη Κωνσταντινιδης.

Ο ραφτάκος των λέξεων του Αντώνη Παπαθεοδούλου

Το βιβλιοπωλείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ   το Σάββατο 17 Μαρτίου σας προσκαλεί, μαζί με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, σε μια γιορτή προσφοράς και αγάπης...Από το πρωί συγκεντρώνουμε σχολικά είδη και στηρίζουμε το Κέντρο Υποστήριξης Νέων (ΚΥΝ) της ΑΡΣΙΣ.... και στις 6 το απόγευμα μια γιορταστική παρουσίαση του ΡΑΦΤΑΚΟΥ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ του Αντώνη Παπαθεοδούλου με την υποστήριξη της ομάδας θεάτρου ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ.


Φωτογραφία του χρήστη Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης / Aristotelio College of Thessaloniki.

Η  θεατρική ομάδα του Γυμνασίου - Λυκείου του  Αριστοτελείου Κολλεγίου παρουσιάζει το Σάββατο 17 Μαρτίου και ώρα 20.00 στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο τη θεατρική παράσταση "Αντιγόνη" του Σοφοκλή. 
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.


Φωτογραφία του χρήστη THESSBRUNCH.

Lazy Sunday Thessbrunch  είναι και πάλι εδώ...Την Κυριακή 18 Μαρτίου το Electra Palace Thessaloniki ετοιμάζει ένα λαχταριστό Τhessbrunch. Απολαύστε τον καφέ σας στην γνωστή βεράντα της Θεσσαλονίκης  μαζί με κλασικές και αγαπημένες γεύσεις. (RSV: 2310294040)

Ζαρκάδι σιγοψημένο με πουρέ από τραχανά με  λεμόνι και τσάι από περγαμόντο και μους φέτας με βασιλικό

Δύο μέρες ακόμη έμειναν για την Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας  που έχει ως πρωταρχικό στόχο να αναδείξει τις συνταγές παραδοσιακής κουζίνας της Μακεδονίας, εξελίσσοντας και παρουσιάζοντάς τες με έναν τρόπο διαφορετικό, πιο σύγχρονο και συμβατό με τις σημερινές διατροφικές συνήθειες. Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site macedoniancuisine.gr 

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...