Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή πρωί με κρύο και ήλιο.


Κυριακή πρωί! Καιρός, ήλιος με δόντια, ο  αγαπημένος μου! 

Sunday coffee:
pinterest.com



Όταν ξυπνάς το πρωί και ο ήλιος λάμπει, η ατμόσφαιρα είναι τόσο  καθαρή που βλέπεις τις βουνοκορφές του Ολυμπου, γεμίζει το μυαλό σου, η ψυχή σου με ένα αίσθημα ευφορίας, αισιοδοξίας! Το μυστικό "φάρμακο" της χώρας μας ΗΛΙΟΣ.
Τώρα θα πείτε τι γίνεται με το κρύο! Σκούφοι, κασκόλ, γάντια, δερμάτινα κολάν, ζεστά πουλόβερ κλπ ότι καλύτερο για τις γυναίκες. Από το κρύο μπορείς να προστατευτείς με στυλ!
Τι διάβασα που πραγματικά, για μένα αξίζει, να τα μοιραστώ μαζί σας! Λοιπόν ξεκινάμε...






  •  Μα γιατί αυτή η μπλούζα "μάζεψε" κλπ Αρκετές φορές που βγάζουμε τα ρούχα από το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο σε κακή κατάσταση. Σας παρουσιάζω την   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ετικετων που βρίσκουμε τα ρούχα και τις περισσότερες φορές αγνοούμε.


  • Μπορεί το 2017 να μην έχει έρθει ακόμα αλλά οι τάσεις για την διακόσμηση που θα πρωταγωνιστήσουν σύμφωνα με το Pinterest είναι εδώ.




  • Και τέλος φάκελος "γραφείο". Προσωπικά στο γραφείο μου μπορείς να βρεις τα πάντα. Δείγματα από κρέμες, αποδείξεις και πολλά post it καθώς και πολλά σημειώματα από τον γιο μου. Όμως ποια είναι αυτά τα 5 πράγματα στο γραφείο που μόλις τα απομακρύνεις θα αλλάξει η εικόνα του.
Απολαύστε την ημέρα, ξεχάστε ότι αύριο είναι Δευτέρα και χαλαρώστε "χουχουλιάζοντας" στον καναπέ, βγαίνοντας έξω για καφέ, φαγητό με την οικογένεια σας και φίλους κλπ, ότι και να κάνετε "καλό υπόλοιπο ημέρας".
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...