Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά με weekend reading.


πηγή:pixabay.com

Καλή χρονιά και επίσημα μιας και αυτό είναι το πρώτο post για το 2017!
Πρώτη εβδομάδα του 2017 πέρασε  και τι μου άφησε; 

Φαγητό, φαγητό και πάλι φαγητό. Όπως καταλάβατε, μετά από την ίωση που πέρασα (γαστρεντερίτιδας) το έχω ρίξει στο φαγητό παρέα φυσικά με καλό κρασί και αγαπημένους (άρα από Δευτέρα δίαιτα).
Κατά τα άλλα, η χώρα βρίσκεται στα χέρια της κακοκαιρίας "Αριάδνη" και το κρύο κυριολεκτικά "πιρουνιάζει" . 
Ευκαιρία να καθίσουμε στο σπίτι, να ξεκουραστούμε μιας και η Δευτέρα μας βάζει να δουλέψουμε τις μηχανές στο φουλ (δουλειά, σχολεία, εξωσχολικά κλπ). Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου  περιέχει διάβασμα (μικρών και μεγάλων), ταινίες, μαραθώνιος αγαπημένων σειρών, επιτραπέζια παιχνίδια, lego κατασκευές...και φυσικά μια βόλτα στο  internet. Ένα μικρό διάλειμμα για να ενημερωθούμε.  
Αυτήν την εβδομάδα διάβασα αρκετά ενδιαφέροντα άρθρα, τα οποία πήραν μια θέση στο σημειωματάριο μου ,  που αφορούσαν την διακόσμηση, ιδέα για παιδικά πάρτι, οργάνωση, συμβουλές για αποτοξίνωση, για επίτευξη στόχων κλπ 
Ρίξτε μια ματιά...
  • Διακόσμηση, τελικά κολλάμε τον καναπέ στον τοίχο; 

  • Οδηγός για να βρεις και αποκτήσεις αυτό που θέλεις στο  Ebay









  • Θέλετε να πετύχετε τους στόχους που βάλατε αυτήν την χρονιά;  Να μια εξυπνη λύση για να το καταφέρετε.
  •   Μικρά tips για να αποβάλεις τις τοξίνες άμεσα μετά τις γιορτές. 




  • Τέλος  12 anti-stress σελίδες με αποφθέγματα  που μπορείτε να εκτυπώσετε, να τις χρωματίσετε όπως εσείς θέλετε... χαλαρώστε στο καναπέ μετά από μια δύσκολη μέρα.



Καλό Σαββατοκύριακο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...