Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης... βρίσκεται η πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Weekend outfits
Weekend outfits

Πέντε ημέρες χωρίς λεωφορεία...και δεν έφτανε αυτό...ο καιρός τρελάθηκε. 
Μετά από ένα Σαββατοκύριακο που μας θύμισε ότι το καλοκαίρι είναι εδώ, ήρθαν οι καταιγίδες! 
Αν διαλέξεις το αυτοκίνητο σου για να μετακινηθείς  το μποτιλιάρισμα είναι μεγάλο...αν διαλέξεις το ποδήλατό σου ή η να περπατήσεις (λίγη γυμναστική καλό θα κάνει ενόψει καλοκαιριού),  αν σε βοηθάει η απόσταση, γίνεσαι "μούσκεμα" (παθούσα η ίδια). Τώρα αν αποφασίσεις να πάρεις ταξί...το μποτιλιάρισμα είναι εδώ!  
Επίσης δεν ξέρω για τα δικά σας παιδιά...αλλά για το δικό μου, μπήκε η άνοιξη, το καλοκαίρι...είμαστε σε μια κατάσταση προ διακοπών! Το μυαλό ταξιδεύει, η διάθεση είναι "πότε θα πάμε για μπάνιο"!
Και ακόμη περισσότερο, ανακαλύπτεις ότι η δίαιτα που κάνεις δεν έχει τα αποτελέσματα που θέλεις ή δεν έχει χάσεις κανένα κιλό και το καλοκαίρι είναι τόσο κοντά που σου κλείνει  το μάτι από το απέναντι τραπέζι! Με +5 κιλά από το περασμένο καλοκαίρι, το έχω ρίξει στη γυμναστική, κάθε μορφής (αεροβική, πιλάτες κλπ) έτσι ώστε τουλάχιστον να "σφίξω" τα περιττά κιλά μιας και  η βραδινή χαλάρωση με κρασί ή ποτό και  με κουβέντα ή ένα καλό βιβλίο / ταινία / σειρά αποτελούν αντίστοιχο της ψυχοθεραπείας στη παρούσα φάση.
Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο; 
Το σίγουρο είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια  μικρή οικογενειακή απόδραση στη θάλασσα ή και στο βουνό! Φύση, καθαρή ατμόσφαιρα και το μυαλό αδειάζει, απελευθερώνεται και ηρεμείς.
Τώρα αν μείνετε στη πόλη...μπορείτε να γίνεται τουρίστες στη πόλη σας ή να ...

  • Το πηγάδι των ευχών Μια  διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους στην Αθήνα,έρχεται για δύο μόνο παραστάσεις στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη!
    Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 18:15 & Κυριακή 21 Μαΐου στις 11.30 οι αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών,Πίτερ Παν,Άριελ,Πινόκιο & η Χιονάτη θα βρεθουν στο Θέατρο Σοφούλη και θα προσπαθήσουν να κάνουν την ευχή τους στο μαγικό πηγάδι των ευχών!
    Εισιτήρια:
    Γενική είσοδος: 8 ευρώ
    Για κρατήσεις: 2310423925 & 6932941624
  • Living Postcards goes Thessaloniki Οι γυναίκες που θα μιλήσουν στo 10ο event του Living Postcards στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου Money Show και στον υπέροχο χώρο του Hyatt Regency Thessaloniki έχουν σίγουρα πολλά να πούνε. Μοιράζονται την ίδια πόλη, δημιουργούν σε αυτήν, εμπνέονται από αυτήν.Τα κοινά σημεία που έχουν είναι η πολλή δουλειά. Η αφοσίωση στον στόχο τους. Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία, αλλά πάνω από όλα είναι το πάθος για την δημιουργία. Για την εξέλιξη. 

       Elena Samara co-founder PILLBOX 
       Eleni Poulopoulou- Soma Soaps 
       Athanasia Tsoukala και Εva Giapoutzi Founders /Owners Heavy Baggage            Design /From Thessaloniki.

       Antonia Karra Makios -Jewellery Designer
       Natasha Chatziangeli -Industrial Designer

       Elena Spentamidou -Fashion Designer / Fractal Apparel
       Voula Klonara - Klonaras Home Fashion

  • Street Outdoors 5th Birthday Την Κυριακή 21 Μαίου 2017 το Street Outdoors  γίνεται 5 ετών και το γιορτάζει διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά μια μεγάλη γιορτή μουσικής στην Προβλήτα Α’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Γνωστοί και μη εξαιρετέοι υπεύθυνοι αντίστοιχων parties από το 2012 σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, γιορτάζουν τα πέμπτα τους γενέθλια με ένα open air event που ξεκινά στις 15:00, και υπόσχεται μουσικές απολαύσεις με την καλύτερη House, Disco και Techno. Με φόντο το παραλιακό μέτωπο της πόλης αλλά και το φυσικό και αστικό τοπίο, το εξαιρετικό μουσικό line-up, τα cocktail bars και ένα πλήρες food corner, το Street Outdoors διοργανώνει μια από τις ομορφότερες Κυριακάτικες γιορτές. Καλεσμένοι αυτού του μοναδικού party o Hunee, ένας Κορεάτης μεγαλωμένος στο Βερολίνο, ο Suzzane Kraft, ένα από τα παιδιά θαύμα της νέας σκηνής του Λος Άντζελες, και φυσικά οι δικοί μας Street Outdoors Soundsystem.  Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/music/provlita-a-thessaloniki/street-outdoors-5th-birthday/DeviceOne - Παύλου Μελά 38, Prime Timers Stores - Κούσκουρα 5, Komono Store Thessaloniki - Παυλου μελα 33, Σαββίκος - Πλατεία Αριστοτέλους 8 και Πολυτεχνείου 12, Pizza Please - Γεωργίου Σταύρου 9, Rollit - Καρόλου Ντήλ 11, Plaisir Cafe - Patisserie Panorama - Κομνηνών 14 Πανόραμα, Beκουτί - Μανδηλαρά 20 Λάρισα και πανελλαδικά Seven SpotsMedia Markt Greece.
  • Εργαστήρι Παιδικού Θεάτρου ΧΑΝΘ Μία θεατρική παράσταση από παιδιά για παιδιά. Το Εργαστήρι Παιδικού Θέατρου της Χ.Α.Ν.Θ. παρουσιάζει τον "Βασιλιά των Λιονταριών" Διασκευή-σκηνοθεσία Δέσποινας Σαρόγλου Βοηθός σκηνοθέτη Μάρι Χεκιμιάν Κυριακή 21 Μαίου στις 11:30 στο Θέατρο Αυλαία  Τιμή εισόδου:€7 Πληροφορίες Χ.Α.Ν.Θ. 231 600 1000.

Πραγματικά εύχομαι για όλους μας να έχουμε ένα παρά πολύ καλό, χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...