Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Monday to Friday, 9.00 to .....

Monday to Friday, 9.00 to ...
Monday to Friday, 9.00 to ....

"9 to 5" ήταν ο τίτλος της κωμωδίας των '80 με τις Ντόλυ Πάρτον, Τζέιν Φόντα και Λίλι Τομλίν. 


Monday to Friday 9.00 to.... είναι ο τίτλος της δικής μας καθημερινότητας. Μιας καθημερινότητας που μπορείς να την παρομοιάσεις με  ένα χορευτικό τραγούδι, με γρήγορο ρυθμό και ξαφνικές ανάλλαγες. 
Όπως θα παρατηρήσετε η ώρα που σταματάει η δουλειά είναι κενό. 
Ναι, μπορεί να τελειώνεις την δουλεία  σου (γραφείο κλπ) στις 16.00 ή 17.00 αλλά δεν σταματάει το τρέξιμο...παιδιά, σπίτι, υποχρεώσεις, εσύ.
Μπορεί  κάποιες έρευνες να μιλάνε ότι για να έχουμε μια παραγωγική μέρα θα πρέπει πρώτον να κοιμόμαστε νωρίς, δεύτερον να ξυπνάμε νωρίς (5.00 πμ θεωρείται ιδανική) να τρώμε καλά κλπ
Δεν ξέρω αν κάποιος καθημερινός άνθρωπος μπορεί να έχει αυτό το πρόγραμμα, αλλά σίγουρα όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο.
Μπορεί να υπάρχουν μέρες που η "δουλειά" να ξεκινάει στις 6.00 (το πρωινό μου ξύπνημα τα τελευταία 2 χρόνια) αλλά το να κοιμηθώ νωρίς...είναι αρκετά δύσκολο εκτός από το βράδυ της Παρασκευής του το σώμα μου, το μυαλό μου κλείνουν διακόπτες γύρω στις 21.30.
Λοιπόν στην έναρξη αυτής της εβδομάδας ας προσπαθήσουμε να "κλείσουμε" νωρίς το παραπάνω χορευτικό τραγούδι...έτσι, προς το τέλος του ας το αλλάξουμε σε κάτι πιο χαλαρό.
Καλή εβδομάδα!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...