Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ένας καύσωνας είναι...

Ζέστη, ζέστη...φτάνει πια, ένας καύσωνας είναι και θα περάσει!  Όπου σταθείς στην πόλη, όλοι μιλάνε για τον επικείμενο καύσωνα.
Η αλήθεια είναι ότι νομίζαμε ότι το καλοκαίρι μας ξέχασε. Κάτι οι βροχές, κάτι η "φθινοπωρινή" δροσούλα που εμφανιζόταν τα βράδια αλλά και νωρίς το πρωί.
Και ξαφνικά  ήρθε το καλοκαίρι, το ελληνικό καλοκαίρι...με υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία και καύσωνες!  Guest εμφάνιση, ευτυχώς τελείωσε από ότι έμαθα, η "μυρωδιά" των σκουπιδιών...
Σίγουρα οι περισσότεροι θα πατήσουμε το ποδαράκι μας σε κάποια κοντινή ή μακρινή παραλία...θα βρούμε ο καθένας έναν τρόπο να δροσιστούμε!
Έτσι εκτός από τα outfits (μέρα, βράδυ, beach), σας προτρέπω να  κάνετε ένα "κλικ" σε ενδιαφέροντα άρθρα που διάβασα στο διαδίκτυο....
- Όπως μπορείτε, έστω και νοερά, να ταξιδέψετε μέχρι τη Σεούλ για να πάρετε μια ιδέα για την έκθεση Mademoiselle Prive Seoul. Μια έκθεση που αφηγείται την συναρπαστική ιστορία του οίκου Chanel. 
- Αποφασίζετε να κάνετε ένα γλυκό και εκεί που ρίχνετε τα υλικά στο μπωλ ανακαλύπτεται ότι δεν έχετε αυγά...μην αγχώνεστε σας έχω τα  6 υλικά που μπορούν να αντικαταστήσουν τα αυγά!
- Τα άρθρα - post με θέμα DIY είναι τα αγαπημένα μου, είναι το μυστικό μου φάρμακο, για το άγχος, τα νεύρα. Ξεκινάς και δημιουργείς...μετατρέπεις την αρνητική ενέργεια της στιγμής σε ένα αντικείμενο! Έτσι, μια πολύ όμορφη αλλά και εύκολη κατασκευή ένας  Δερμάτινος Pom Pom σελιδοδείκτης το τέλειο αξεσουάρ για τα βιβλία μας.
- Για να μείνουμε πάντα νέοι-ες οι συμβουλές πολλές...για την επίτευξη της αιώνιας νεότητας σας προτείνω τις  6 τροφές που λειαίνουν τις ρυτίδες.
- Ακόμα μάθετε πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους οι Αυστραλέζες μαμάδες.
- "Όση φήμη και αν απέκτησα, έμεινα η μαμά, η γιαγιά, ο εαυτός μου" και άλλα πολλά μας εξομολογείται η ποιήτρια Κική Δημουλά
- Και τέλος σας ταξιδεύω μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Hand Luggage Only στην Δυτική Ελλάδα! 
Καλό Σαββατοκύριακο και ένας καύσωνας είναι και θα περάσει....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...