Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

FAVELA.gr , let's shop!

Γυναικείο Midi Φόρεμα Minkpink - Innocence Wrap. Το πιο εντυπωσιακό φόρεμα της σεζόν είναι εδώ. Ρομαντικό, αέρινο, διαθέτει τιράντες και μικρά βολάν στα μανίκια, ενώ μπροστά ανοίγει. 100% Βικσόζη

Δεν ξέρω για εσάς άλλα το τελευταίο χρόνο οι περισσότερες αγορές ρούχων, παπουτσιών κλπ μου γίνονται διαδικτυακά! 

Βραδάκι,  ήσυχο σπίτι (μικροί-μεγάλοι κοιμούνται), ένα ποτήρι κρασί (απαραίτητο μετά από μια "δύσκολη" μέρα) και ο υπολογιστής! 
Έχοντας στο μυαλό μου τι θα ήθελα να αποκτήσω, κάνω ένα "χαλαρωτικό" shopping... μιας και δεν αγχώνομαι για την ώρα, να ψάχνω το σωστό νούμερο....και όλα αυτά που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε μια γρήγορη- αγχωτική βόλτα στην  αγορά. Και το αστείο.... μια στις δύο φορές δεν είναι τελικά αυτό που πραγματικά θα  ήθελες!
Για να γλιτώσω όλο αυτό απευθύνομαι στο διαδίκτυο...
Ένα από τα δικά μου αγαπημένα online store FAVELA.gr !
Η  FAVELA.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα online Store στην Ελλάδα. Σ'αυτό θα βρείτε γυναικεία, αντρικά αλλά και παιδικά, ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Επίσης φιλοξενούνται τα μεγαλύτερα brands Jeffrey Campbell, POPA, FAVELA Shoes, Windsor Smith, LYDC London, Adidas, Puma, PCP, Glamorous, Crocs κλπ πάντα με ασύγκριτη ποιότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.  
Και μην ξεχνάτε οι εκπτώσεις στη FAVELA.gr- SALES είναι εδώ. Εκπληκτικές προσφορές για τον καθένα μας...τα τελευταία trends στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!
Τα δικά μου αγαπημένα κομμάτια των εκπτώσεων FAVELA.gr-SALES


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...