Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πρώτη φορά...


Πρώτη εβδομάδα χωρίς σχολείο,  πρώτος καύσωνας προ των πυλών....

Πρώτη, πρώτο...έχετε αναλογιστεί πόσες φορές, μέσα σε μια χρονιά, χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις στη καθημερινότητα μας. 
Κάπου διάβασα ότι κάθε μέρα είναι πρώτη ...πρώτη φορά που θα ζήσεις αυτή την ημέρα...πρώτη φορά που θα ακολουθήσεις αυτό το πρόγραμμα (τις περισσότερες φορές έχουμε μικρές αποκλίσεις από την καθημερινότητά μας).
Έτσι, για πρώτη φορά, πρώτη Παρασκευή, θα σας πω τι ενδιαφέρον βρήκα, διάβασα αυτή την εβδομάδα στο απέραντο χώρο του διαδικτύου, ώστε το Σαββατοκύριακο, όπου και αν βρίσκεστε, να καθίσετε σε μια ωραία πολυθρόνα, κοντά στη θάλασσα ή στο βουνό, χαλαρώνοντας... να τα διαβάσετε...και να ξεφύγετε λίγο  από την αγχωτική καθημερινότητά σας.! Ας ξεκινήσουμε! 

Μια πρόταση  από A roomf ull of cards. για να πεις "ευχαριστώ" σε κάποιον. Eνα μίνι άλμπουμ γεμάτο ευγνωμοσύνη... Γιατί είναι ωραίο να δείχνεις την ευγνωμοσύνη σου!

A pair and a spare μας προτείνει τον οδηγό της για να προετοιμάσουμε ένα  υγιεινό lunchbox. To lunchbox μπορεί να αντικαταστήσει και το "φαγητό" στη παραλία....

Το Τhe Coolhunter Journal    μας παρουσιάζει τους  καλύτερους designer  φούρνους βρίσκονται  δυο ελληνικοί φούρνοι . Ble  εδώ στη Θεσσαλονίκη και Elektra Bakery στην Έδεσσα.

Καλοκαίρι....τελικά πόσο νερό πρέπει να πίνουμε. Διαβάστε και υπολογίστε πόσο νερό πρέπει να πίνετε μέσα στη μέρα!

Πάρτε μια ιδέα από το Hermes Shanghai Club


Ο γνωστός  μας "Ken" υπέστη   makeover ....σας αρέσει;

Και τώρα 10 εκπληκτικοί τρόποι για "να πάρει τον δρόμο της" μια διαπραγμάτευση γιατί όλα κρίνονται σε  μια διαπραγμάτευση...σωστά

Ποιος είπε ότι η Crayola είναι αποκλειστικά για τα παιδιά; Η Crayola μαζί με την Sally Hansen Polish μας  δημιούργησαν 12 nail  χρώματα που μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας crayola χρώματα.


Τέλος  Μικης Θεοδωράκης τα λόγια είναι περιττά....Καλό Σαββατοκύριακο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...