Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Denim Week.


Denim, jeans  το αγαπημένο κομμάτι κάθε γυναίκας. Πια μπορεί να φορεθει από
το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο, για ένα ποτό...
Όμως πόσα jeans παντελόνια βρίσκονται στη ντουλάπα μας και δεν τα φοράμε...δεν είναι αυτό που θέλαμε. 
Η Sandra Choi, creative director Jimmy Choo's,  σε πρόσφατα συνέντευξη της στο Porter magazine, μας λέει τι χρειάζεται να κάνεις για να βρεις το jeans  των ονείρων σου:
-Να δοκιμάζετε το jeans  τόσο με ίσια-flats παπούτσια όσο και με ψηλοτάκουνα - high heels γιατί μπορεί να δείχνετε τέλεια με τα στιλέτο αλλά οι περισσότερες μας δεν φοράμε όλη την ημέρα ψηλοτάκουνα παπούτσια
-Στη συγκεκριμένη περίοδο που είμαστε τα flares jeans είναι trend...όμως τι θα κάνετε αν είστε μικροκαμωμένη; Να τα φορέσετε με kitty heels μας προτρέπει η Sandra Choi έτσι θα σας δώσει τόσο ύψος όσο χρειάζεστε για να έχετε την κατάλληλη ισορροπία!
-Όταν αγοράζετε ένα designer jeans μην συμβιβάζεστε ακόμα και αν ταιριάζει τέλεια στο σωματότυπου σας, θα πρέπει να ταιριάζει τέλεια τόσο με το στυλ σας όσο και με την γκαρνταρόμπα σας...διαφορετικά δεν θα το φορέσετε ποτέ!
- Πλύνετε το νέο jeans σου αρκετές φορές για να "μαλακώνουν" οι ραφές του.  Πάντα να θυμάστε να το πλένετε από για την ανάποδη και πάντα να κλείνετε το φερμουάρ για να προστατέψετε τα άλλα ρούχα σας στο κάδο του πλυντηρίου. 
- Τέλος να προσέχετε την ισορροπία των αναλογιών...δηλαδή αν φορέσετε ένα ογκώδες jeans  δεν μπορείτε να το φορέσετε με μια ογκώδη, επίσης, μπλούζα ή σακάκι αλλά με ένα tailored σακάκι, με μια "ίσια" μπλούζα...
Οδηγίες- συμβουλές για την απόκτηση του τέλειου jeans...μιας που πια είναι το πιο απαραίτητο κομμάτι σε κάθε γυναικεία ντουλάπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...