Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Τελικά είναι θέμα ψυχολογίας!

Weekend
Weekend

Κάθε μέρα προσπαθούμε να βρούμε το κατάλληλο outfit. Δεν είναι λίγες οι φορές που βρισκόμαστε σε αδιέξοδο..."δεν έχω τι να βάλω".
Τελικά είναι θέμα ψυχολογίας! 

Όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά οι επιλογές σου είναι τις περισσότερες φορές λάθος. Συνέπεια αυτού του γεγονός είναι ότι δεν νιώθουμε αυτοπεποίθηση, χάνουμε τον δυναμισμό μας! 
Ενώ αντιθέτως όταν είσαι καλά ψυχολογικά, διαλέγεις,  συνδυάσεις αυτά που σου ταιριάζουν, σε σένα, στο σωματότυπό σου.  Αναδεικνύουν την κομψότητα, χωρίς να προκαλούν, κολακεύουν.  
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε με αυτές τις  "άσχημες" μέρες μας; Η λύση είναι απλή. Διαλέγουμε και  φοράμε  δοκιμασμένα outfits...δηλαδή εμφανίσεις οι οποίες γνωρίζουμε ότι ταιριάζουν και μας κολακεύουν (έχουμε ακούσει ωραία σχόλια).  
Αυτό θα μας βοηθήσει να "φτιάξουμε" την ψυχολογία μας αλλά και την αυτοπεποίθηση μας.
Συμπέρασμα "Τελικά είναι θέμα ψυχολογίας"!
Και γι' αυτόν τον λόγο φορέστε outfits που σας κολακεύουν και το Σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας...
-Στο Mediterranean Cosmos  9 & 10 Ιουνίου, 20.30-00.00 Summer Wine Festival by The Prince Barsserie
Οινοπαραγωγοί από όλη την χώρα μας και το  "The Prince Barsserie"  μας 
παρουσιάζουν  στο 5ο Summer Wine Festival   τα κρασιά του φετινού καλοκαιριού.
Οινομαγειρέματα: Γευστικές δημιουργίες εμπνευσμένες από την αρχαία τεχνική μαγειρικής με κρασί, παρέα με τη γνωστή δημοσιογράφο γεύσης και συγγραφέα των βιβλίων "Με κρασί και Ελληνικά" και "Οινομαγειρέματα"  Νίκη Μηταρέα.
Παιχνίδια κρασιού "Blind Tasting Find the Grape"Ο Sommelier και οινογνώστης της εκπομπής "Γεύσεις & Οίνος" Βασίλης Γαλανός και ο οινολόγος Ανέστης Χαϊτίδης μας προσκαλούν σε ένα ευφάνταστο παιχνίδι οινογνωσίας. 
Το Summer Wine Festival  θα επενδύσουν με τις μουσικές τους το συγκρότημα "The Dude" με  groovy διάθεση, soul, blues και hard funk vibes,  καθώς και οι "Μαρία Μούρτζου &  the Band" με ξεσηκωτικές διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών. 
Κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στο χώρο του φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ένα ποτήρι γευσιγνωσίας, καθώς και το πλήρες συλλεκτικό έντυπο παρουσίασης των παραγωγών και των κρασιών τους. 
Είσοδος 7 ευρώ. 
- Το 3ο Flea Market και Street Food δίνει ραντεβού το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Ανοιχτή αγορά με χειροποίητες δημιουργίες  δίσκους, ρούχα, υποδήματα,κλπ.
-  Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 20.00μ.μ  ένα μεγάλο πάρτι στον πεζόδρομο της Παπαμάρκου, Πλατεία Άθωνος.
           

Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ταξίδι των κοριτσιών για την Γκάνα με αποστολή τους να δημιουργήσουν ένα σχολείο, σας προσκαλούν στο τελευταίο HA|SC project event. Η παρουσία και το κέφι σας θα μετατρέψουν τα έσοδα του party σε μια σχολική αίθουσα για τα παιδιά του αγροτικού χωριού Abetenim της Γκάνα. Κοκτέιλ, μουσική, χορός, τύμπανα, εκπλήξεις και ένα bazaar από σημειωματάρια, τσάντες, postcard αλλά και ένας καλοκαιρινός ουρανός και άρωμα Αφρικής σας περιμένουν....

Και επειδή είναι όλα θέμα ψυχολογίας, ντυνόμαστε, στολιζόμαστε (όχι σαν λατέρνες φυσικά) αφήνουμε πίσω όλα αυτά που μας "χτυπάνε" δυσάρεστα το μυαλό μας και ξεκινάμε για ένα ωραίο Σαββατοκύριακο...C'est la vie!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...