Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή....

Every day is a new begin...
Everyday is a new begin
"Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα. - Άγνωστος."
Το απόφθεγμα- ρητό το διάβασα αυτό το Σαββατοκύριακο στο βιβλίο "Καθαρό Μυαλό, mindfulness. Πάνω από 100 γρήγορες ασκήσεις για πιο ήρεμη ζωή" των εκδόσεων Rosili. Το συγκεκριμένο βιβλίο το ανακάλυψα χάριν της mommyjammi.gr . 
Έτσι "υιοθέτησα" το παραπάνω απόφθεγμα-ρητό στο ημερολόγιο μου (μαζί με τόσα άλλα)...τα οποία τα διαβάζω σε στιγμές  που βρίσκομαι κάτω από πίεση ή έχω φτάσει στο σημείο μηδέν (από καταστάσεις και ανθρώπους)!
Με αυτό το απόφθεγμα θέλω να ξεκινήσω μαζί σας αυτήν την εβδομάδα... Ίσως γιατί δεν πρέπει να λέμε από Δεύτερα ξεκινάω αυτό, το άλλο... γιατί αρχή δεν είναι η Δευτέρα, αλλά κάθε μέρα και γιαυτό πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκίνα!
Ο Άγνωστος που μοιράστηκε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο αυτήν την σκέψη του μπορώ να πω ότι είναι ένα κίνητρο εγρήγορσης...
Έτσι οι προτάσεις για το τι μπορείτε να φορέσετε, να εμπνευστείτε, αυτήν την  εβδομάδα του momwithsneakers είναι ξεχωριστές, γιατί κάθε μέρα είναι ξεχωριστή!
Μια βαθιά ανάσα και ξεκινάμε!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...