Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Κλειστό λόγω διακοπών!

Κλειστό λόγω διακοπών... μιας και επίσημα ξεκινάνε οι οικογενειάκες διακοπές μας. 
Illustrations by Steve Scott | Inspiration Grid | Design Inspiration
Ιllustration by Steve Scott
 Όλοι στο αυτοκίνητο και πάμε να περάσουμε ήρεμες, ξένοιαστες διακοπές. Χωρίς επισημότητες, με απαραίτητα αξεσουαρ καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντηλιακό, μαγιό, σαγιονάρες, βιβλία, βατραχοπέδιλα, κανό,  sup και όλα αυτά που σκέφτονται τα παιδιά μας να δοκιμάσουν, μαζί σου πάντα, στις διακοπές!
Surf and Sand Inspiration---Bobbi Brown Cosmetics #SurfandSand
we heart it.com
Έτσι όσο και να επιθυμούσα  οι διακοπές μου να είναι "Eat, Beach, Sleep. Repeat" , ο μικρός μας "Ντένις ο τρομερός" (το δεύτερο όνομα του) είναι πάντα εδώ με χιλιάδες ιδέες.... ασταμάτητος μιας όπως  λέει  "Μου λείπετε και θέλω και άλλο χρόνο μαζί σας" και πραγματικά είναι  ωραίο να το ακούς από τον 8χρονο γιό σου, μιας που ξέρεις ότι μεγαλώνει και  αργά ή γρήγορα θα θέλει να είναι μόνο με τους φίλους (θυμηθείτε τους εαυτούς σας στην εφηβεία).
Plain black sunglasses without the added accessories so it's appropriate for a Boys party.
seektobemerry.blogspot.com
Τώρα τι θα βάλουμε στη βαλίτσα των διακοπών;  Ότι χαρακτηρίζει τις δικές σας διακοπές... χαλαρές, κοσμοπολίτικες, οικογενειακές. Πάντα ρούχα, μαγιό κλπ που εκπέμπουν την προσωπικότητα σας, το δικό σας στυλ και όχι φυσικά αυτά που βλέπετε π.χ του πιο πάνω ανανά!
pinterest
"Βγάζει η θάλασσα κρυφή φωνή-, φωνή που μπαίνει μες στην καρδιά μας και την συγκινεί και την ευφραίνει .....-Φωνή απ' τη θάλασσα, Κ.Π Καβάφης"
Για να  μπει στη καρδιά  η κρυφή φωνή της θάλασσας, όπως λέει και ο Κ.Π Καβάφης, θα κλείσουμε για κάποιες μέρες....για να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε μπαταρίες, να δημιουργήσουμε ιδέες!
Κλειστό λόγω διακοπών! 
Υ.Γ. Για νέα, περιπέτειες, προτάσεις κλπ επισκεφτείτε τον λογαρισμό στο  Instagram αλλα και τη σελίδα στο  Facebook
Καλό καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...