Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ένα weekend ήταν...

Weekend....New week!
Ενα weekend ήταν...


Ένα weekend ήταν και πέρασε...κυνηγώντας μυρμήκια, σκάβοντας παρτέρια και
"επιστρέφοντας"  στο φθινόπωρο! 
Ένα weekend  ήταν που γεννηθήκαν ιδέες, έγιναν  αναπάντεχα γεγονότα, με καλή παρέα και martini bianco με tonik ή soda , το νέο "κολλημά" μου!
Μέσα στη καλή παρέα θέλω να συμπεριλαμβάνω και  την "μαγική" αυτοβιογραφία της Marina Ampramobits "Περνώντας από τοίχους"...αν και το διαβάζω για δεύτερη φορά με μαγεύει ... με μαγεύουν οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων, καλλιτεχνών, με κάνουν να καταλάβω καλύτερα το έργό τους!
"Έζησα την απόλυτη ελευθερία, ένιωσα το κορμί μου απεριόριστο, χωρίς φραγμούς. Δεν είχε σημασία ο πόνος, τίποτα δεν είχε σημασία, κι αυτό με μάγευε -Marina Ampramobits"
Οι χαλαροί ρυθμοί συνεχίστηκαν και αυτό το weekend μιας και είναι μια υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου για όλο το καλοκαίρι!
Έτσι ας έρθει η νέα εβδομάδα κάνοντας θετικές σκέψεις για μια χαλαρή εβδομάδα μιας και είμαστε στη "καρδιά του καλοκαιριού", μόνο που ο καιρός μας κοροιδεύει και μάλλον να ταιριάζει να πω στη καρδια του φθινόπωρου, ποιος ξέρει...καλή εβδομάδα!



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...