Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο!




Οι αποδράσεις στη θάλασσα τον  Σεπτέμβριο είναι μια μετάβαση, από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο!


Είναι όμως και ένα ακατέργαστο διαμάντι. Η πρώτη σκέψη σου  είναι ότι που θα πας, τελείωσε το καλοκαίρι. Στη συνέχει  φτάνοντας στον προορισμό σου έρχεσαι αντιμέτωπη με το σκοτάδι, που πέφτει πιο νωρίς, με το κρύο, που κάνει την ζακέτα  απαραίτητη!  
Όμως ερχόμενη  αντιμέτωπη με μια  ηρεμία, μελαγχολία της φύσης, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος που είναι τόσο διαφορετικά, αλλάζεις σκέψη και η απόδραση αυτή μετατρέπεται σε ένα φάρμακο.
Εκείνο το φάρμακο που σε αδειάζει από όλες τις έννοιες που είχαν γεμίζει το μυαλό σου όλη την εβδομάδα, που σκέφτεσαι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς τόσο πολύ...όλα στη ζωή είναι απλά όπως και η φύση!
Οι αποχρώσεις του μπλε της θαλάσσα ενώθηκαν ξανά με το μπλε του ουρανού, και σε συνδυασμό με την αισθησιακή φωνή της Sade στο "No ordinary love"  σε ταξιδεύει από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο...


Το καταλαβαίνεις στα χρώματα γιατί τα χρώματα του Σεπτεμβρίου είναι διαφορετικά, έχουν μια άλλη φωτεινότητα, μια άλλη απόχρωση...είναι πιο μελαγχολικά! 
Είναι η μελαγχολία της φύσης, της θάλασσας που φεύγει το καλοκαίρι και ταυτόχρονα και η ζωή από τα μέρη τους!
Καλή εβδομάδα με ιδέες  για το τι μπορείτε να φορέσετε!


IDEAS....
Ideas...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...