Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Σεπτέμβριος...


Hello September! Floral flatlay with scrabble letters
tamsynmorgans.com
Πρώτη (1η) Σεπτεμβρίου...και όχι μόνο δεν έφυγε το καλοκαίρι αλλά και δεν έχει έρθει ακόμη το φθινόπωρο!

Μπορεί ο καιρός να έχει "τρελαθεί" αλλά μην ξεχνάτε ότι ζούμε στην Ελλάδα, όπου η καλοκαιρία δεν σταματά επειδή τελειώνουν οι διακοπές και επιστρέφουμε στην πόλη!
   
Η  αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω μια φωτογραφία με θέμα το Σεπτέμβριο χωρίς να έχει  ξερά φύλλα (και όχι λόγω ξηρασίας), χωρίς να αποχαιρετούν το καλοκαίρι και να καλωσορίζουν το φθινόπωρο.
  
Επίσης, είναι ένας δύσκολος μήνας για τους γονείς (ιδιαίτερα για τις μητέρες) μιας και ανοίγουν τα σχολεία, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάνε όλα τα εξωσχολικά (που έχουμε βαλθεί εμείς οι γονείς να κάνουν όσα περισσότερα μπορούν τα παιδιά μας) και γενικώς επικρατεί ένας μικρός "χαμός".  Αλλά είναι για λίγο...μετά μπαίνει το πρόγραμμα σε λειτουργία και βρίσκει τον δρόμο της και αυτή 
η σχολική  χρονιά.
    
Στην αναζήτηση μου λοιπόν, όπως προαναφέρθηκα, για να βρω διάφορα ενδιαφέροντα θέματα αλλά και για  τον Σεπτέμβριο, "έπεσα" επάνω σε μια  λεζάντα - φωτογραφία What does month of birth September say about your career?


You’re intelligent, flexible, and organized. You can succeed at anything you desire as long as you turn off your inner critic. You need to listen to your heart and not your head. Because of your intelligence, you have your choice of careers open to you. Just make sure to follow your heart to find the one that suits you.
wishafriend.com
Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους εσάς που γεννηθήκατε αυτόν το μήνα...το Σεπτέμβριο!

Όμως ανακάλυψα και άλλα θέματα όπως: 

  • Diet Quiz , πως θα βρεις την δίαιτα  που θα "δουλέψει" για σένα
  • Ολοι μας γνωρίζουμε τα οφέλη ενός 15λεπτου "power nap". Επειδή είναι αρκετά δύσκολο να το καταφέρουμε (άγχος κλπ) να κάποια tips  για τον "σωστό" τρόπο....
  • Διαβάστε  ποια είναι τα τριάντα  Ιconic hairstyles όλων των εποχών!

Πρωτομηνιά και Παρασκευή...ωραία αρχή μπορούμε να παραδεχθούμε! 
Ένα Σαββατοκύριακο μπροστά μας για να χαλαρώσουμε, ίσως να κάνουμε καμιά βουτιά, ποιος ξέρει...ο κανόνας του Σαββατοκύριακου είναι ότι  δεν υπάρχει κάποιος κανόνας!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...