Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

THINGS TO DO , BUT


Free Printable Things to Do List -- make a cute clip board, print a bunch of these, use them for assignments and things due each week!
pinterest

Η εβδομάδα τελειώνει και πραγματικά από την λίστα μου ΤHINGS TO DO  δεν έχουν γίνει ούτε τα μισά! 


Δεν ξέρω αν οφείλεται στο γεγονός ότι αρνούμαι  να αποχαιρετήσω το καλοκαίρι (με τέτοιο καιρό είναι δυνατόν!!!) ή ότι οι φετινές διακοπές  μου χάρισαν μια ηρεμία,  χαλαρότητα, απομάκρυνε το άγχος (όχι εντελώς αφού στο λεξικό στη λέξη "ΆΓΧΟΣ" υπάρχει φώτο μου)...πάντως, τώρα στη αρχή, λειτουργώ διαφορετικά, βάζω στόχο μια δουλειά η οποία οφείλω να την τελειώσω με τα καλύτερα αποτελέσματα! Δεν χάνομαι στη λίστα, τις υποχρεώσεις μου γιατί καλό και το "THINGS TO DO" αλλά πια προσθέτω και το BUT....

Κατά τα άλλα πρώτη εβδομάδα στο σχολείο και το μόνο που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν τόσο το πρωινό ξύπνημα όσο και η βραδινή ώρα ύπνου, εμφανίσθηκε δε και η γνωστή "γκρίνια" (δεν θέλω....). Λογικά όλα...γιατί παιδιά είναι και όχι μεγάλοι!
Η εβδομάδα αυτή ήταν πλούσια σε ραντεβού, από τα οποία έμαθα πολλά...για την πόλη μου και  τον τουρισμό της. Συνέδρια, ημερίδες αλλά και μικρές αποδράσεις εγχώριων και ξένων τουριστών. 
Εχει αρχίσει η πόλη να χτίζει ένα "προφίλ" ταξιδιωτικού προορισμού για όλον τον χρόνο και αυτό είναι καλό για την τοπική μας κοινωνία.
Όμως τώρα τι μπορούμε να κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο στη πόλη μας; 
Αν δεν αποφασίσετε να κάνατε μια  εξόρμηση σε κάποια κοντινή παραλία (ζέστη!!) τι μπορείτε να κάνετε στη πόλη; 
Weekend outfits
Weekend outfits


Λοιπόν ντυθήκε, στολιστείτε (αν θέλετε) και να οι προτάσεις μας!


  • Τελευταία σας ευκαιρία για να επισκεφτείτε 82η Διεθνή Έκθεση ΘεσσαλονίκηΜουσικά events liveΜουσείο Φραπέ κλπ για να ξαναθυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια...

  • Στο πάρκο της Χ.Α.Ν.Θ για 7η χρονιά επιστρέφει το Greenwave Festival . Μότο "Η Ειρήνη είναι ο Δρόμος"...η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με οργανώσεις, δίκτυα, θα μιλήσει, θα γιορτάσει και θα διεκδικήσει την ειρήνη (14/9-17/9, είσοδος ελεύθερη).
  • Θες Brunch; Ραντεβού στις 12:00 το Σάββατο (16/9)  Mediterranean Palace   ( Menu ) αλλά και τη Κυριακή (17/9) Holiday Inn Thessaloniki  (Menu)
  • Τέλος  το Σάββατο 16/9 στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης "GALA MARIA CALLAS". Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε που η Μαρία Κάλλας έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι, όπου ζούσε απομονωμένη τα τελευταία χρόνια της συναρπαστικής και πολυτάραχης ζωής της. Στο καθιερωμένο αφιέρωμα της Κ.Ο.Θ. και του Ο.Μ.Μ.Θ. στην αξεπέραστη ντίβα θα ακουστούν άριες από αγαπημένες όπερες. Ένα είδος που υπηρέτησε θυσιάζοντας τα πάντα και κατά γενική ομολογία ανέστησε και έκανε αγαπητό σε ένα ευρύτερο κοινό, με τη σαν παραμύθι προσωπική της ζωή, αλλά πάνω απ’ όλα με την ιδιαίτερη χροιά και το σπάνιο φωνητικό εύρος της μαγευτικής διεισδυτικής φωνής της. (Τιμές εισητηρίων  15€, 10€, 5€ (άνεργοι, πολύτεκνοι, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, ΑμεΑ κ.α.) Προπώληση εισιτηρίων: Αίθουσα Κ.Ο.Θ. ‘Σ. Μιχαηλίδης’, Λ. Νίκης 73 & www.tsso.gr- τηλ. 2310 236990

Καλό Σαββατοκύριακο!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...