Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Φθινοπωρινό ...καλοκαίρι!

New week
Φθινοπωρινό...καλοκαίρι!

Μπορεί  ο Σεπτέμβριος, να είναι ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου και να 

χαρακτηρίζεται απο τα κίτρινα φύλλα, τα πρωτοβρόχια, την  κλασσική καμπαρντίνα (για τις πρώτες ψύχρες) κλπ, ο φετινός όμως  μπορεί να χαρακτηριστεί ως "φθινοπωρινό..καλοκαίρι".  Με θερμοκρασίες που  μας παραπέμπουν σε καλοκαιρινούς καύσωνες, απλώς επειδή είναι Σεπτέμβριος το ονομάζουμε "ζέστη"!

Λοιπόν μέσα στο δικό μας "φθινοπωρινό...καλοκαίρι"  ο μαραθώνιος των εβδομάδων μόδας  Άνοιξη - Καλοκαίρι 2018 συνεχίζεται με επόμενο σταθμό το Λονδίνο. 
(Παρακολουθήστε τις εβδομάδες μόδας τόσο vogue.co.uk όσο businessoffashion.com)

Μάθετε  για τις τάσεις του επόμενου καλοκαιριού και δείτε ποιες τάσεις σας αρέσουν, ποια κομμάτια από την φετινή καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα θα κρατήσετε και προγραμματίστε ποια κομμάτια (Ανοιξη - Καλοκαίρι 2018) θα θέλατε να αποκτήσετε- ενισχύσετε την ντουλάπα σας, πάντοτε σύμφωνα με το στυλ σας! 

Με ένα Σαββατοκύριακο που πέρασε και μια νέα εβδομάδα μπροστά μας να ανοίγεται διάπλατα  το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι να δροσίσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...