Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Weekend και φθινοπωρινά πανωφόρια.

Weekend Day-Night

My weekend!

Και ΝΑΙ τελείωσε η εβδομάδα,  τουτέστιν Παρασκευή...γρήγορα, χωρίς καλά
καλά να το καταλάβουμε .
Ο καιρός  άρχισε σχετικά σιγά να μας προετοιμάζει ότι έχουμε πλέον φθινόπωρο είναι και όχι καλοκαίρι! Προσωπικά μου αρέσει αυτή η "δόση" δροσιάς το πρωί. Σε βοηθάει να πάρεις μπρος, σε αναζωογονεί και σου δίνει δύναμη   για το υπόλοιπο της ημέρας!
Πανωφόρι...απαραίτητο τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Τα καλύτερα φθινοπωρινά πανωφόρια; 
-Καμπαρντίνα. Ένα πανωφόρι που βρίσκεται στις περισσότερες γυναικείες ντουλάπες, αν όχι σε όλες! Εκτός από την κλασσική μπεζ  καμπαρντίνα προσθέστε και μια άλλη απόχρωση (μαύρη, χακί, μπλε)
-Denim jacket. Ένα πανωφόρι που έχει θέση  στη ντουλάπα μας από τα παιδικά, εφηβικά και ενήλικα μιας χρόνια. Προτιμήστε ένα oversized denim jacket για τις εμφανίσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ και 
- Τέλος σακάκι - blazer. Η αγαπημένη μου επιλογή για όλη την ημέρα...πρωινά επαγγελματικά ραντεβού, χαλαρή απογευματινή βόλτα για καφέ αλλά και για βραδινές εξόδους. Μαύρο, μπλε, άσπρο αλλά και κλασσικά καρό.

Διαλέξτε το κατάλληλο πανωφόρι και βρεθείτε το απόγευμα του Σαββάτου 23/9 και ώρα 18:00 στη  Πλατεία Μουσχουντή (Άνω Πόλη), όπου η parallaxi γιορτάζει τα επτά χρόνια του Θεσσαλονίκη Αλλιώς με ένα υπερθέαμα "Έγινε η σπίθα πυρκαγιά" αφιερωμένο στην επέτειο των 100 χρόνων της Μεγάλης Πυρκαγιάς του 1917. (Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα της βραδιάς αλλά επισκεφτείτε και Parallaxi- Θεσσαλονίκη Αλλιώς για περισσότερες πληροφορίες.
Ένα υπερθέαμα που αξίζει να το παρακολουθήσουμε μιας και είναι η ιστορία της πόλη μας.
Καλό Σαββατοκύριακο!!!




    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...