Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Οδηγός για να αγαπάς κάθε ρούχο που φοράς.

Outfits

Outfits by momwithsneakers featuring a moto jacket


Κάθε γυναικεία ντουλάπα  έχει ρούχα τα οποία ακολουθούν  τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ρούχα τα οποία τα φοράμε το πολύ μια - δύο φορές και μετά
"χάνονται" στην άβυσσο  της ντουλάπας μας.
Υπάρχει όμως τρόπος να "κτίσουμε" μια ντουλάπα με ρούχα τα οποία θα τα αγαπάμε κάθε φορά που θα τα φοράμε ;
Κατά καιρούς περιοδικά, σχεδιαστές και γενικώς άτομα του χώρου της μόδας μας δίνουν μικρές συμβουλές (όχι κανόνες) για το πως μπορούμε να ντυνόμαστε καλά αλλά και να επενδύουμε σε ρούχα που θα "αγαπάμε" και θα μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά και άνετα.

Μερικές από αυτές τις συμβουλές (που αρκετές προσπαθώ να τις ακολουθώ)  είναι:
  • Πρώτη, επενδύστε σε κομμάτια τα οποία θα μείνουν για "πάντα" στη ντουλάπα σας. Αυτό το "πάντα" μεταφράζεται στην ποιότητα. Από το να έχουμε αρκετά  "trendy" κομμάτια από το Zara κλπ τα οποία  την επόμενη σεζόν δεν θα έχουν θέση στη ντουλάπα μας, ας πάρουμε ένα ακριβό (χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία) αλλά πολύ καλής ποιότητα κομμάτι (π.χ ένα λευκό πουκάμισο).
  • Δεύτερη, κοιτάξτε την ντουλάπα σας μετά...Κάνατε τις απαραίτητες για εσάς αγορές αλλά είναι καλό να τις προσέχετε! Οι τσάντες μας να είναι μέσα σε σακούλες, τα λευκά αθλητικά μας να είναι καθαρά, οι δερμάτινες μπότες μας πάντα γυαλισμένες. Και ο λόγος;  Να 'έχουμε ανά πάσα στιγμή  τα αγαπημένα σας κομμάτια σε καλή κατάσταση'.
  • Τρίτη, συνέχεια της προηγούμενης συμβουλής, να ξεκαθαρίζετε στην ντουλάπα σας από κομμάτια τα οποία δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, οπτικά αλλά και αν δεν τα αισθάνεστε καλά επάνω σας .
  • Τέταρτη, ανακαλύψτε το προσωπικό σας στυλ και ακολουθήστε το.  Το πιο εύκολο είναι να ακολουθούμε ότι μας λέει η μόδα, οι τάσεις κάθε σεζόν! Όμως πρέπει να σκεφτούμε πριν τις ακολουθήσουμε πόσο μας ταιριάζουν...Πολλές είναι οι γυναίκες γύρω μας που ντύνονται σύμφωνα με τα trend της κάθε σεζόν είναι όμως καλοντυμένες; Από τα fashion icon που υπάρχουν κατά καιρούς, ανακαλύπτουμε ότι δεν ακολουθούν  όλα τα "πρέπει" της μόδας αλλά αυτά που τους ταιριάζουν και πάντα συνδυάζεται με την
  • Πέμπτη και τελευταία συμβουλή ...Δημιουργείστε μια δική σας υπογραφή! Έχετε ένα στοιχείο στην εμφάνιση σας που χαρακτηρίζει εσάς. Ένα κόκκινο κραγιόν, ένα ζευγάρι γυαλιά, καπέλα ή και ακόμα το "δικό σας" άρωμα.
Η αλήθεια είναι  ότι το θέμα αυτό είναι το αγαπημένο μου!  Ψάχνω,  διαβάζω, ακούω συμβουλές από τους "ειδικούς" για να αποκτήσω μια "διαχρονική" αλλά τέλεια ντουλάπα για εμένα. Προσπαθώ όσο μπορώ (γιατί κάθε γυναίκα θέλει να αποκτήσει το τελευταίο trend της εποχής) να αποκτώ ρούχα τα οποία  θα  αγαπώ το καθένα χωριστά για πολύ καιρό και φυσικά θα είμαι εγώ!
Αν λοιπόν είναι η αρχή το ήμισυ του παντός, ας αποτελέσει αυτός ο οδηγός την απαρχή της δικής σας αλλαγής . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...