Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Εορταστικά outfits μέσω ανακύκλωσης...

Weekend...
Weekend...
Πρώτη εξερεύνηση για δώρα ΤΣΕΚ!


Να γραφεί και σταλεί το γράμμα στον Άγιο Βασίλη ΤΣΕΚ! 
Οργάνωση της τελευταίας εβδομάδας πριν το κλείσιμο των σχολείων ΤΣΕΚ!
Μελομακάρονα,  κουραμπιέδες", ΤΣΕΚ! 
Πρόγραμμα φαγητού-καλεσμάτων άγνωστο....μας βλέπω ο προγραμματισμός να γίνει τελευταία στιγμή!
Εορταστικά outfits...εξερεύνηση στη ντουλάπα, ΤΣΕΚ!
Οι περισσότερες έχουμε στις ντουλάπες μας  αγορασμένα ρούχα, σε άσχετες περιόδους, όπου είναι για ειδικές περιπτώσεις (γάμους, πάρτι κλπ). 
Τα ρούχα αυτά παραμένουν κλεισμένα στις σακούλες ρούχων και ξεχνιούνται. Γιαυτό το λόγο αποφάσισα, εφέτος,  να ανοίξω αυτές τις σακούλες  που βρίσκονται τόσο καιρό στο πίσω μέρος της ντουλάπας μου και να κάνω ένα REWIND, να τα ξαναθυμηθώ. 
Έτσι ξαναθυμήθηκα ένα φόρεμα με παγέτες,  ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, ένα παντελόνι με δαντέλα και παγέτες, shiny μπλούζες... και έπιασα δουλειά. 
Ρούχα που ταιριάζουν με την επισημότητα αυτών των ημερών,  με μικρές προσθήκες μπορούν να μεταμορφωθούν σε κάτι  νέο (εύρεση τούλινης μακριάς φούστας για να μπει πάνω από το μαύρο φόρεμα και μια shiny ζώνη θα το  μεταμορφώσει).
Έτσι καταφέρνουμε να ανακυκλώσουμε ρούχα τα οποία είτε τα είχαμε ξεχάσει είτε να είχαμε βάλει μόνο μια φορά. 
Γιαυτό πριν βγείτε να αγοράσετε κάποιο ρούχο, ανοίξτε τη ντουλάπας σας, πάτε στο βάθος, στις κρυμμένες σακούλες ρούχων και ανακυκλώστε τα με τη βοήθεια κάποιων μικρών στοιχείων-προσθηκών!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...