Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Ουφ τελείωσε...

Weekend
Ουφ τελείωσε....

Ουφ τελείωσε και αυτή η σχολική χρονιά...
Η σχολική χρονιά έλαβε τέλος για φέτος και σύμφωνα με τον mini απολογισμό που έκανα ήταν εν γένει μια καλή χρονιά παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά τελικά αποδείχθηκε στη διάρκεια και επιβεβαιώθηκε στο τέλος ότι κύλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ!
Εκεί που σε απογοητεύουν άνθρωποι, σαν να γίνεται επίτηδες, ξαφνικά και χωρίς να το έχεις προγραμματίσει,   γνωρίζεις πραγματικά  "καλούς" ανθρώπους...και με αυτή τη σταθερά θετική τους στάση και την καλή αύρα που αποπνέουν καταλήγεις ότι όλα αυτά που προηγουμένως σου έλεγαν κάποιοι άλλοι και εσύ είχε πιστέψει δεν ήταν αλήθεια.
Δεν θα σας κουράσω άλλο γιατί μπορεί παλιότερα όλα αυτά να μου προκαλούσαν θυμό...αλλά πλέον δεν έχω πια θυμό, χαίρομαι που μπορώ να δω "γρήγορα" καταστάσεις και να απομακρυνθώ από αυτές και τα άτομα που είναι σ'αυτές...γιατί όπως και να  κάνουμε  κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός...και όλοι μας και ο καθένας χωριστά λειτουργούμε, έχουμε ανάγκη από διαφορετικά πράγματα...
Έτσι ήρθε και η Παρασκευή, μια διαφορετική Παρασκευή αφού σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, παρά τον όχι τόσο φιλικό καιρό, που όμως δεν αλλάζει ότι ήδη ξεκίνησαν οι διακοπές, για τα παιδιά μας φυσικά. 
Οι ενδυματολογικές προτάσεις μας είναι εδώ και εσείς θα αποφασίσετε, που θα πάτε!

Φωτογραφία του χρήστη Beer Festival / Αιγύπτου Λαδάδικα.
Το Σάββατο 17 Ιουνίου είναι η τελευταία μέρα του 6oυ Beer Festival την οδό Αιγύπτου στα Λαδάδικα. Όλα τα bar, cafe και εστιατόρια της οδού Αιγύπτου σας προσκαλούν σε ένα πάρτυ γεμάτο μουσική από γνωστούς DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, εδέσματα και προφανώς… άφθονη μπύρα! Beer there όπως λένε και οι διοργανωτές.

                       Φωτογραφία του χρήστη Κωνσταντινιδης.

Αυτό το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 13.00 ο Αύγουστος Κορτώ θα είναι για να συζητήσει με τους αναγνώστες του και να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου Ρένα από τις εκδόσεις Πατάκη στο  Βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη (Μητροπόλεως 92). 
Happy Father’s Day card/printable
pinterest.com
Μην ξεχάσετε να  πείτε ένα μεγάλο "Σ'αγαπώ" στο μπαμπά  γιατί αυτήν  την Κυριακή 18 Ιουνίου είναι η Γιορτή του Πατέρα!
Και με αφορμή την εν λόγω γιορτή επισκεφτείτε το 1o ΤHESSBRUNCH by the pool    είναι γεγονός! Βάλτε τα μαγιώ σας, πάρτε αντηλιακά και ζήστε μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία με πανοραμική θέα της πόλης, 360 μοίρες, στο Skybar @The Met! Πληροφορίες  thessbrunch.com.
Καλά να περάσετε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μετάβαση....

pixabay Πέρασαν  4 1/2 χρόνια  (περίπου) από την ημέρα που ανέβασα το πρώτο post  στο  momwithsneakers.  Σε μια περίεργη περίοδο της ...